Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mitől adsz esélyt a másiknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől adsz esélyt a másiknak arra hogy jobban megismerd és kialakuljon valami köztetek?

Figyelt kérdés

Amikor megismerkedtek valakivel és már első beszélgetésből tudod hogy érdemes a dolgot megpróbálni hátha...

kort és nemet is 24f

2012. jún. 7. 17:16
 1/4 anonim ***** válasza:

Hát igazából ez mindenkinél más... mindenkinek az jön be jobban (már amennyire 1. beszélgetés után lehet) akinek hasonló az ízlése v gondolatai v stílusa...stb

19L

2012. jún. 7. 17:20
 2/4 anonim ***** válasza:

Hát, ha valakit amúgy értelmesnek gondolok és még tetszik is, akkor van rá esély, hogy később kialakuljon valami több is. Persze ezt neki is így kell gondolnia. :)

21/F

2012. jún. 7. 17:26
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha megfog benne valami. Ha semmije sincs, ami egy kicsit is felkelthetné az érdeklődésemet (egy egyedi humor, egy olyan pillantás, valamihez való szakértelem, egy helyes mosoly, bármi), akkor nem pazarolom az időmet. És nem is feltétlen pasizási célból, tehát akiben látok egy picike kis dolgot, amire azt mondom, ő egy jó arc lehet, akkor szívesen megismerkedek vele. Egyetlen találkozóból is minden lejön: ha már akkor kellemetlenül érzem magam vele (és nem azért, mert ismeretlen), akkor nem hiszem, h további alkalmakra szükség lenne. Én így vagyok ezzel.
2012. jún. 7. 17:26
 4/4 anonim ***** válasza:

Ha hasonló a gondolkodásom vele, ha érdeklődik irántam, és látom rajta, hogy tetszem neki. A túlságosan nyomulós pasik inkább taszítanak.

21/L

2012. jún. 7. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!