Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi idő után "kell", hogy kialakuljon a szerelem?
Figyelt kérdés
2,5 hónapja vagyunk együtt, jó vele lenni, meg ilyenek, de nem vagyok szerelmes. Van értelme várni?2011. ápr. 11. 10:27
1/5 anonim válasza:
Várni semmi értelme nincs. Vagy teszel érte, próbálod feldobni a kapcsolatot, vagy otthagyod, mert lehet, hogy nem lesz belőle semmi. Ennyi idő után, ha még semmi komolyabbat nem érzel, szerintem felesleges erőltetni.
2/5 anonim válasza:
Mit érzel mikor vele vagy? Mit érzel,amikor a nincs a közeledben?
Én sem leszek túl hamar szerelmes, sőt az ismerőseimnek volt 4 hónapjukba telt mire rájöttek, hogy mit is éreznek. Szerintem gondolkozz el azon, hogy milyen vele, mennyire kötődsz hozzá, stb... A szerelem mindenkiben máshogyan és más időpontban alakul ki. Nem lehet megmondani, hogy mikor kell kialakuljon.
3/5 A kérdező kommentje:
Kötődöm hozzá, nem szeretném elveszíteni, mikor nincs velem nagyon nagyon hiányzik, elég sokat gondolok rá, de ha meglátom, akkor nincs semmi fizikai elváltozás rajtam (nem kezdek el remegni, nem ver gyorsabban a szívem) hanem inkább megnyugszom, akkor olyan, mintha az úgy lenne a természetes.
2011. ápr. 11. 12:53
4/5 anonim válasza:
Szerintem csak úgy lehet igazán szerelmesnek lenni és az tart a legtovább amikor a szerelmedet kiskorod óta ismered és régóta szerelmes vagy belé... erre nem kell várni hogy ki alakuljon.. ha már az elején nincs meg akkor nemis lesz.. de ha mégis akkor hamar elműlik...
5/5 anonim válasza:
2 hónap 11 nap 7 óra 16 perc 50 másodperc
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!