Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mennyi idő kell hogy megismerd...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő kell hogy megismerd a párod?

Figyelt kérdés
Januárban volt egy éve, hogy megismerkedtem a párommal. Szinte azzonal össze is költöztünk és a mai napig boldogan élünk. Soha semmivel nem bántott meg, annyira rendes hogy az már szinte hihetettlen. Van ilyen? Megfog változni, ez még csak a kapcsolatunk eleje? kicsit félek hogy jól döntöttem e??
2012. máj. 3. 19:31
 1/8 ASOT ***** válasza:
az öregek azt szokták mondani h egy élet is kevés ahhoz h megismerd a párod...
2012. máj. 3. 19:34
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem fog megváltozni. Ha rendes, akkor ez így is marad. 2 hét elég, hogy valakivel így emberileg rendbe lehessen jönni. Ha együtt is éltek, akkor ez egy jól működő, harmonikus kapcsolat.
2012. máj. 3. 19:35
 3/8 anonim ***** válasza:

férfi vagy, vagy nő?

ha férfi: nyugodj meg, amíg nincs gond, addig nincs gond

ha nő: igen, lehet, hogy ilyen marad, és lehet, hogy nem, de ez itt nem az EZO tv... ne gondold túl a dolgokat, mert mert sokszor az nagyobb gond, mint maga az eredeti probléma

4/8 anonim ***** válasza:
az idoseknek igazuk volt, az en baratom toketeletes volt hibatlan, csak egy szep nap mutatta ki a fogafeherjet, nem hittem a szememnek, hogy pont o, nem igaz ..........
 5/8 anonim ***** válasza:
Én az exemmel hasonlóképp voltam, 2,5 évig, onnantól maga volt a pokol. Ez persze nem standard. De valóban, egy élet is kevés, hogy megismerjük a másikat.
2012. máj. 3. 19:36
 6/8 ASOT ***** válasza:

igen mert olyan sincs h tökéletes!

Valami hibája mindenkinek van, amit elfogadunk elnézünk mert szeretjük, mert vannak benne dolgok amiket nagyon szeretünk és ezért a hibák felett szemet húnyunk. (ez most nem külsőre értem)

De amúgy igen, lehet h 2 év múlva a pasi vagy a csaj beadja az unalmast, mert mondjuk ő neki addig voltál érdekes, aztán feltűnt más, vagy megunt, vagy jött neki hírtelen akármilyen nagy baromsága...

2012. máj. 3. 19:42
 7/8 anonim ***** válasza:

Gondolkozz! Egy teljes évig voltatok együtt és össze vagytok költözve. Szerinted idáig színészkedett? Örülj és ne filózz ilyen idiótaságokon. Két alapjáraton boldog ember párkapcsolata a legszebb, gördülőmentes, csak a fellegekbe emelik egymást. A jelenben élnek, aki pedig a mában él, az soha nem fogja elhagyni a másik felét - tapasztalat.

A mai világban a párkapcsolatok több, mint 95%-a a birtoklási vágyról szól. Szomorú, fájdalmas, szeretethiányos és szánalomra méltó emberek osztoznak a saját szomorúságukban. Márpedig aki mástól várja a saját boldogságát, abból sose sül ki jó dolog. A szeretetnek függetlennek kell lennie, csak akkor tudsz adni.

Ne csodálkozz, ha ostoba válaszokat kapsz. Itt meg főleg, a gyakorikérdések.hu tele van csalódott emberekkel, ezen a témarészlegen meg okoskodó szüzek tömkelege található meg. A bölcs 15 éves tinileánykákról nem is beszélve, akik mindent tudnak egy kapcsolatról, csak mert járt bennük egy fasz.

2012. máj. 3. 20:04
 8/8 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat én L/29 ő F/33
2012. máj. 3. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!