Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy az új párod megfogadta, hogy házasságig vár a szexszel, mit tennél?
Ha úgy éreznéd, ő az igazi, nagyon szereted. Várnál rá, vagy szakítanál?
(Azért kérdezem, mert én magam is szeretnék várni a szexszel, amíg meg nem házasodom, és még nem volt barátom, így nem tudom, majd milyen reakcióra számíthatok) 16/L
16 évesen már a házasságnál tartasz?
Hová fajul még ez a világ?
és hogy tervezed? szerintem is szép gondolat, de mégiscsak kivitelezhetetlen
manapság a gazdasági helyzet miatt a házasság már nem olyan mint régen, vagy a mesékben, ugye egymásra találtok isten színe előtt összeházasodtok és nászút. ma a házasság arról szól, hogy méregetitek egymást 1-2 évig és ha stabil az anyagi helyzet akkor jöhet a házasság :)
16 vagy ezért nem hiszem, hogy tudod mi ennek a lényege, de később ha nem a szüleid tartanak el és munkáért könyörögsz az 5 fölösleges diplomáddal, majd rá jössz, hogy ez az egész nem így működik, és a szex lesz a legkissebb dolog ami miatt aggódsz
Egyes fenti véleményekkel szemben én azt vallom, hogy a szex csak akkor nem tud működni két fél között, ha emberi tényezők akadályozzák (leszámítva persze ha valaki valami betegség miatt akadályozott az illető a szexben), például a két fél lelkileg nincsen összhangban stb, akkor a szex esetében előfordulhat, hogy nem élvezik. Ezek viszont olyan dolgok, amiket egy józan ítélőképességű ember már a szex előtt is meg tud állapítani, ha megvizsgálja a kapcsolatot. Ezért nincs benne olyan rizikó, hogy a házasság után majd meglepődik az ember.. csak akkor, ha meggondolatlan és olyan emberrel köti össze az életét, aki nem hozzá való.
Viszont a mai világban, elsősorban a fiúk - férfiak a házasságig várást szinte egyáltalán nem tudják elfogadni. Sokkal erősebb a vágy annál, hogy ki tudjanak várni. Ezt a dolgot csak olyan ember fogja elfogadni, aki tényleg szeret Téged és komolyan gondolja.
hagyuk már ezt, nem azt mondom hogy dugasd meg magad akárkivel, akármikor, de a sex egy természetes dolog ami ráadásul hatalmas örömet okoz
ne vond meg magadtól az örömöt, de ez a te életed
ez kb. olyan mint mondjuk ki szeretnéd próbálni a bunjee-jumpingot, rád van kötve a kötél, ott állsz a híd szélén ugrásra készen de te akkor is vársz
mind a kettő a maga módján örömet okoz, de mind a kettőnek meg vannak a veszélyei
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!