Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy az új párod megfogadta, hogy házasságig vár a szexszel, mit tennél?
Ha úgy éreznéd, ő az igazi, nagyon szereted. Várnál rá, vagy szakítanál?
(Azért kérdezem, mert én magam is szeretnék várni a szexszel, amíg meg nem házasodom, és még nem volt barátom, így nem tudom, majd milyen reakcióra számíthatok) 16/L
leülnék és megbeszélném vele a dolgot
egyébként azt megértem hogy 1-2 hónapig nem, de ha megvan a kölcsönös bizalom, onnantól kezdve nem tökmindegy
8.voltam
na jó számoljunk utána, tegyük fel összejössz 17 évesen egy 17 éves sráccal, aki szeret stb. középiskola után elmentek továbbtanulni (jobb esetben) ha 8félévvel számolunk akkor 22-23 évesen munkába állhattok (már eltelt 5-6 év) vagy mesterképzésre mentek (mondjuk még 8félév) vagyis akkor 26-27 évesek lesztek mire munkába állhattok és arra meg nyugontan rászámolhatsz 4-5 évet hogy olyan fizetésetek legyen hogy meglegyen az egészhez az anyagi háttér vagyis 10-15év
kivéve ha valamelyikötök családja kicsit pénzesebb
2Ez elég sajnálatos dolog, hogy sokan így gondolják. Mármint az én helyzetemben. :) De aki tényleg szeretni fog, az ki tudja várni ezt az időt! :) Szerintem megéri várni."
üdv a 21. században kislány.
csak aztán nehogy koppanás legyen a dolog vége. félre ne érts, nem azt mondom, hogy feküdj le fűvel-fával, viszont ha benne vagy egy komoly kapcsolatban ott bizony a másik megismerésének egy fontos fázisa a szex. márpedig nem igazán éri meg olyanhoz hozzámenni, akit nem ismersz eléggé.
Az a baj, hogy ez zsarolás. Azt pedig nem hagyom.
De sem fogod kibírni a házasságig.
ha egy 16 éves lány közölné ezt velem,akkor azt mondanám,hogy persze természetesen és megpuszilnám,átkarolnám.
közben meg röhögnék magamban,mivel úgy is tudom,hogy 1 hónapon belül megdugom.
semmit nem jelent,hogy mit mond,legfeljebb naiv ábrándokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!