Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha kiderülne, hogy az új...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderülne, hogy az új párod megfogadta, hogy házasságig vár a szexszel, mit tennél?

Figyelt kérdés

Ha úgy éreznéd, ő az igazi, nagyon szereted. Várnál rá, vagy szakítanál?

(Azért kérdezem, mert én magam is szeretnék várni a szexszel, amíg meg nem házasodom, és még nem volt barátom, így nem tudom, majd milyen reakcióra számíthatok) 16/L

2012. ápr. 22. 23:58
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
6%
Az aki tényleg szeret meg fog csalni, csak hogy ki tudja várni azt a 10 évet mire elvesz.
2012. ápr. 23. 00:20
 12/31 anonim ***** válasza:

leülnék és megbeszélném vele a dolgot

egyébként azt megértem hogy 1-2 hónapig nem, de ha megvan a kölcsönös bizalom, onnantól kezdve nem tökmindegy

8.voltam

2012. ápr. 23. 00:20
 13/31 anonim válasza:
45%
Egyetértek a kérdezővel. De azért ismerkedj, szerezz tapasztalatot, de a testi dolgokkal légy óvatos. Annyira adj a testedből, amennyire őszinte és bizalmas köztetek a kapcsolat!
2012. ápr. 23. 00:22
 14/31 anonim ***** válasza:
9%
istenem ennyi frigid pics"t
2012. ápr. 23. 00:23
 15/31 anonim ***** válasza:
83%

na jó számoljunk utána, tegyük fel összejössz 17 évesen egy 17 éves sráccal, aki szeret stb. középiskola után elmentek továbbtanulni (jobb esetben) ha 8félévvel számolunk akkor 22-23 évesen munkába állhattok (már eltelt 5-6 év) vagy mesterképzésre mentek (mondjuk még 8félév) vagyis akkor 26-27 évesek lesztek mire munkába állhattok és arra meg nyugontan rászámolhatsz 4-5 évet hogy olyan fizetésetek legyen hogy meglegyen az egészhez az anyagi háttér vagyis 10-15év

kivéve ha valamelyikötök családja kicsit pénzesebb

2012. ápr. 23. 00:30
 16/31 Panda Péter ***** válasza:
79%

2Ez elég sajnálatos dolog, hogy sokan így gondolják. Mármint az én helyzetemben. :) De aki tényleg szeretni fog, az ki tudja várni ezt az időt! :) Szerintem megéri várni."

üdv a 21. században kislány.

csak aztán nehogy koppanás legyen a dolog vége. félre ne érts, nem azt mondom, hogy feküdj le fűvel-fával, viszont ha benne vagy egy komoly kapcsolatban ott bizony a másik megismerésének egy fontos fázisa a szex. márpedig nem igazán éri meg olyanhoz hozzámenni, akit nem ismersz eléggé.

2012. ápr. 23. 00:30
 17/31 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ez zsarolás. Azt pedig nem hagyom.

De sem fogod kibírni a házasságig.

2012. ápr. 23. 00:45
 18/31 anonim ***** válasza:
18%

ha egy 16 éves lány közölné ezt velem,akkor azt mondanám,hogy persze természetesen és megpuszilnám,átkarolnám.

közben meg röhögnék magamban,mivel úgy is tudom,hogy 1 hónapon belül megdugom.

semmit nem jelent,hogy mit mond,legfeljebb naiv ábrándokat.

2012. ápr. 23. 00:58
 19/31 anonim ***** válasza:
Olyan fiút kell találnod aki ezzel a dologgal szintén igy van, nem lehetetlen, valamilyen szektában vagy jehova tanui között, krisnások társaságában vagy valamilyen vallási csoport tagjai között van esélyed. Sok szerencsét
2012. ápr. 23. 01:28
 20/31 anonim ***** válasza:
66%
Szép gondolat, bár idejét múlt. Viszont a szex minden vállfajával ez a helyzet nálad? Tehát: petting, maszturbálás, kézi munka, orál? Mert azért ezekkel tompítani a dolgot és szűz maradsz de a barátod is kap valamit.
2012. ápr. 23. 07:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!