Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha megfogadtam, hogy szűz maradok házasságig a vallásom miatt, mi az a határ, nem léphet át a barátom, illetve nem léphetünk át mind a ketten?
Ha csak szüzességi fogadalmat tettél akkor csak annyi, hogy ne tegye be a farkát...
Azon kívül mindent lehet. Bár szerintem ez így állati álszent dolog, de mindegy. Egy vallásostól nem is vártam többet puszta képmutatásnál.
Irak. Annál tovább ne menjetek.
Basszus. Semeddig, mert én is voltam így, és amint már eljutottam valameddig, mindig többet akartam. Először csak melltartó, aztán nadrág, aztán... Ez a fogadalom nem kivitelezhető, szinte lehetetlen ép embereknél.
Vallásos vagyok, de tudom, hogy nem lehet kitartani.
Miután megtettem felszabadultam és boldog vagyok.
Szóval ahogy akarjátok...
Lehet... Ezek szerint csak te vagy az.
első voltam.
Ahogy már előttem is mondták, ha a szüzesség megőrzése a lényeg, akkor csak arra kell vigyáznotok, hogy ne hatoljon beléd a fiú.
Ha az a kérdés, hol álljatok meg úgy, hogy ne legyen túl erős a kísértés, azt javaslom, a vetkőzésnél. Meztelenül, felizgulva nehéz nemet mondani.
Ha lelkiismereti problémáról van szó, akkor csakis te tudhatod, mi fér bele neked, minket hiába kérdezel.
Ha pedig a vallási előírások pontos betartása a célod, akkor egyházi emberrel konzultálj.
Utolsónak köszönöm
Első: takarodj a fenébe ha nem tudsz normális választ adni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!