Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kiderülne, hogy az új párod megfogadta, hogy házasságig vár a szexszel, mit tennél?
Ha úgy éreznéd, ő az igazi, nagyon szereted. Várnál rá, vagy szakítanál?
(Azért kérdezem, mert én magam is szeretnék várni a szexszel, amíg meg nem házasodom, és még nem volt barátom, így nem tudom, majd milyen reakcióra számíthatok) 16/L
Nem várnék rá. Sőt, inkább sikítva menekülnék. Nem azért, mert nekem csak a p1na kell, hanem mert aki ezt vallja, az egy naiv, álszent, burokban nevelt, világtalan p1csa. A szex a világ egyik legjobb dolga, természetes, intim dolog, amely nélkül nem érdemes létezni. Szex nélkül minden szerelem csak plátói, hiszen fizikai szerelem nélkül a szerelem sem szerelem.
Az ember nem tud az életével kapcsolatos döntéseket 16 évesen meghozni, kérdező, te sem fogod ezt betartani. Ha mégis, akkor egy gyerekként kitalált idilli gyökérségre alapozod az életed. Ha most egy huszonéves lány közölné velem, hogy 16 évesen eldöntötte, hogy a nászéjszakán jön a szex, levegőért kapkodva menekülnék, mert ez azt jelenti, hogy annak a csajnak bigott, konzervatív, természetellenes és idejétmúlt elvek követése adja a létbiztonságot.
Igen, várnék rá és nagyon örülnék neki hogy igy gondolja és nem olyan mint a többiek hogy fűvel fával összefekszik még akkor is ha szeret valakit.
Egy ilyen pasit meg kell becsülni, biztos lehetsz benne hogy komolyak a szándékai!
Ha pedig Te is ezt akarod, nincs is min gondolkozni!! Ne bizonytalanitsd el magad az itt irogatók véleménye miatt. Ne másokra hallgass hanem magadat és a párodat vedd figyelembe. Hogy nektek hogy lenne a legjobb. Én örülnék ha ilyen lenne a párom. De sajnos nekem csak olyan pasik jutottak akik siettettek, most meg van egy olyan barátom aki egyáltalán nem akar szexelni. Inkább elmegy a haverokkal sörözni, vagy xboxozik de a nők nem érdeklik. Ez van, mindig kifogom a leggázosabb egyedeket. 23/L
Előző válaszolónak meg üzenem, hogy nem az a naiv világtalan p*csa aki várni akar a házasságig hanem a mai modern világ van eltévelyedve, ahol már 13 éves korban 5 pasin túl vannak és még büszkék is rá. Erkölcstelenség és züllés. Hányni tudnék!!
Engem vallásosan neveltek és igenis az az érték, hogy valaki őrizni szeretné a szüzességét a párjának az oltárig. Az az igazán szép ha mindkét fél igy gondolja. CSak egy buta nimfomán farokirányitott kan nevez ezért valakit frigid p*csának az olyan meg válogasson azok közül a ribancok közül akiken már a fél város átment mert mást nem érdemel. Nem az a ciki aki szűz és vár az igazira hanem aki tizenéves korára több f*szt fogott mint kilincset és erre még büszke is!!!
Két dolog lehetséges.
1.
A nászéjszakáig semmi szex! Legfeljebb egy-egy nyelves csók.
Ebben az esetben vagy te, vagy a pasid fogja hajszolni a házasságot, hogy végre megtörténhessen a dolog.
Az is benne van a pakliban, hogy húsz éves kor fölött már kinéznek a veled egykorúak, már azért is, mert még szűz vagy. És lehet, hogy harminc fölött mész csak férjhez.
De ezzel az elvvel azt éred el, hogy az első szerelemhez hozzá fogsz menni, ha össze illetek, ha nem. Jön a gyerek, a gondok, a viták, és a válás.
2.
A nászéjszakáig szűz akarsz lenni, de minden más mehet. Ezt nevezik vulgárisan "szűzku.rvának". Tapi-nyalifali-orál meg minden, csak a szüzesség megmaradjon.
Akkor meg már mit számít, hogy hány testnyílás volt meg az előző hat pasinak, mire a nászéjszakáig eljuttok?!
Ez a verzió kevésbé romantikus, mint az első, de sokkal valószínűbb. Ha lesz pasid, akkor úgyis nekiáll alkudozni, hogy jó, jó nincs szex, de azért még kézzel megoldhatnád, meg ő is neked.
Véleményem szerint meg egyszerűen túlspilázzák a szex kérdést. Minden a szex körül forog.
Akárhogy ismételgeti mindenki, hogy természetes, szükségszerű, stb, mégis most mindent a szex irányít, még a csapból is ez folyik.
Akinek a szex természetes és része az életének, annak nem csak ekörül forog minden gondolata. És nem is csinál belőle nagy ügyet, ha lefeküdt valakivel.
A szüzességet is hasonló módon túlértékelik. Mindenből van egy első. És?!
Arra helyezd inkább a hangsúlyt, hogy ahhoz menj hozzá (vagy élj vele együtt, vagy csak legyél vele párban), aki arra érdemes, akivel összeilletek. Aki NEKED a legmegfelelőbb. Persze nem tökéletes, mert TE sem vagy tökéletes, ahogy senki sem az. De aki pont olyan jó (és rossz), amilyet megérdemelsz.
Ne érd be kevesebbel, ne legyél együtt valakivel csak azért, hogy legyen valakid. Ne maradj együtt vele csak azért, mert már szexeltetek, és úúú, akkor nem illik, és mit szólnak majd mások.
De ne is tedd elérhetetlen magasra azt a bizonyos lécet. Sokan úgy el vannak szállva, hogy nekik csak ilyen kell, meg olyan kell, és ha a számukra tökéletesen megfelelő pasi évekig az orruk előtt van, akkor se... mert nem elég helyes, magas, vékony, gazdag, stb.
Válogasd meg, kivel szexelsz, ez teljesen egyértelmű!
Ne add magad olcsón, pláne ne túl olcsón, és mindenkinek.
De sokkal fontosabb maga a párkapcsolat, és annak a milyensége, a lelki mélysége, mint az, hogy szexelsz-e vagy sem.
Sok tini számára ebből áll a szerelem: beindulok rá, együtt dugunk, akkor mi járunk. Húú, szerelmes vagyok.
De két szót nem tudnak egymással váltani.
Ha valakit szeretsz, és TÉNYLEG szereted, ő is téged, akkor idővel annyi intim, bensőséges élményben lesz részetek, hogy teljesen mindegy, szexeltetek-e vagy sem.
Erre legjobb példa a szakítás. A szerelmi bánat.
Annyira fáj, és annyira hiányzik, amit te most el se tudsz képzelni. És azt fogod lesz.arni a legmagasabbról, hogy volt-e kamatyolás vagy sem. Akkor tudni fogod, hogy nem az számít.
A szex egy teljesen természetes dolog.
Nem kell ennyire előre azon kattogni, hogy te mikor és hogy akarsz először. Ne ez határozza meg az életed!
Majd megtörténik, ha meg kell történnie, és ha készen állsz rá.
És másnap rájössz, hogy az ég világon semmi se változott meg azzal, hogy nem vagy már szűz.
Kedves Kérdező!
Nagyon nagy részben egyetértek az előttem Válaszolóval.
Őszintén megmondva, lehet, h durván vagy bunkó módon hangzik, de akármennyire szeretek egy csajt, nem várnék a házasságig a szex-szel. Képtelen lennék rá, mert férfi vagyok, vágyaim vannak, amiket felvállalok - vágyom az érintésre, és arra, hogy én érinthessek. Hogy boldoggá tegyem, akit szeretek és engem is boldoggá tegyenek; de ez én vagyok.
Ismerek azonban olyanokat, akik vártak vele, egymásnak tartogatták magukat. Ők is vallásból kifolyólag, de gyikük sem volt bigott, világtól elrugaszkodott. A csaj az egyik legjobb fej, akit ismerek. Hosszú évek óta ismerte, és ezalatt alaposan megismerte a párját. Összeházasodtak, együtt vannak, boldogok. Amit ezzel akarok mondani, az, hogy pusztán a vallás SZERINTEM kevés egy ilyen döntéshez; vagy olyat kell találni, aki legalább annyira hisz, mint Te. Úgy vélem, csak olyannal működhet a dolog, akivel megvan a lelki összhang, az azonos világkép, értékrend; tudtok egymással hülyülni, de komolyan beszélgetni is, bármiről; azonosak a céljaitok - akkor, ha őszintén szeretitek egymást. Ugyanis ebben az esetben valószínűleg az ágyban is meglesz az összhang, illetve kölcsönösen segíteni és tanítani akarjátok majd a másikat, a másikért, mindkettőtökért. Kölcsönös figyelemmel és türelemmel.
Őszinte és mély szerelem nélkül nem fog menni. A szex ugyanis fontos. Ha nem működik, az bizony kapcsolatokat tehet tönkre...
Ezért azt mondom, ha várni akarsz, várj, de ne ragaszkodj görcsösen az elképzelésedhez. Ha pedig kitartasz, biztos legyél benne, hogy a megfelelő partnert választod, hogy a kezdeti "ügyetlenségeket" és "hiányosságokat" könnyen legyőzzétek. Ha ugyanis nem működik a szex, a házasság sem lesz olyan, amilyenre vágysz.
26/F
annyira bírom, hogy azok között, akik szintén egyetértenek a házasság előtt nincs szex elvvel, az az általános vélekedés, hogy aki nem így van vele, az erkölcstelen szexmániás hulladék ösztönlény, a pokol tüzén fog elégni.
szűklátókörűség, álszentség: LEVEL OVER 9000
Ha csak olyannal szeretnél lefeküdni, akivel le szeretnéd élni az életed, az jó elv. De 16 évesen még nem tudod, milyen az, mikor ellaposodik egy kapcsolat. Mindkét nem hajlamos arra, hogy a kapcsolat mérföldköveinél (járás, első szex, eljegyzés, esküvő) csökkentse a kapcsolatba tett energiáját. Magyarán a kapcsolat egyre rosszabb lesz.
Megtapasztaltam ezt és biztos én valamilyen szinten biztos elkövettem én is ezeket a hibákat. Pedig nem vártunk a nászéjszakáig.
Szinte biztos, hogy az első partnereddel jó lesz a szex. Szinte mindenkivel jó. Ragaszkodni fog hozzá, mert ő adta meg neked ezt az örömet. Lehet, hogy a kapcsolat már nem olyan jó, de a szex (és az elveid) miatt ragaszkodni fogsz hozzá. Évek fognak elmenni az életedből, mire bevallod magadnak, hogy el kellene válni. Lehet, hogy bevallod, de nem ered felvállalni.
Mostanában úgy látom, hogy 25-30 éve alatt nem kellene házasodni. Nagyon sok a válás. (Én is elváltam.) Viszont ennyi ideig szex és szeretkezés nélkül élni butaság.
Válogasd meg, hogy kivel fekszel le! Csak olyat engedj a combjaid közé, akivel szeretnél összeházasodni! Ha 2-5 év múlva is működik a kapcsolat, akkor mehetsz fehér ruháért. (Idősebbeknél a 5 év várakozás már felesleges luxus.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!