Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Honnan lehet érezni, h a párod az igazi?
Szerintem egy életre előre nem lehet ennyi idő után tervezni. Így 7 hónap után szerintem lehet látni, hogy pár évig menne-e még, aztán ha oda juttok és továbbra is boldogok lesztek együtt, akkor még több év és mégtöbb és így tovább. Aztán a végén majd kiderül. :)
2012. ápr. 21. 14:54
2012. ápr. 21. 14:54
3/9 A kérdező kommentje:
van ez a mondás: nem az az igaz, akivel le tudnád élni az életed, hanem az az igaz, aki nélkül nem tudnál élni.
Ebben van vmi igazság. Én nem tudok nélküle élni. Csak tengek-lengek, ha nincs velem, ha nem tudunk beszélni.Mindig várom, h vmilyen módon írjon. Nem bírom ki nélküle a hétvégét se, mikor nem tudunk találkozni, muszáj beszélnem vele. Szükségem van rá.
2012. ápr. 21. 15:03
7 hónap alatt ezt nem lehet leszűrni. Attól, hogy szerelmes vagy valakibe mint az ágyú, az nem jelenti, hogy az illető lesz az igazi társad. Ahhoz nagyon alaposan meg kell ismerni a másikat és ami a lényeg, hogy ha elszáll a realitásokat torzító szerelmi mámor, akkor is azt érezd, hogy szereted és ketten alkottok egy egészet.
2012. ápr. 21. 15:16
Az viszont nagyon nem jó, hogy nem bírsz nélküle meglenni. A szerelem lényege nem az, hogy levegőt se vagyok képes venni a másik nélkül, hanem az, hogy külön-külön is emberek vagyunk, csak épp együtt alkotunk egy kis csapatot, egy kis közösséget. Ezért utálom a párom kifejezést, mert ez olyan mintha magam nem léteznék. Normális esetben, fejlődő kapcsolatban megmarad a lényegem, a TÁRSAM (és nem "párom") pedig a kiteljesedésem. Nagyon vigyázz ezzel a társfüggéssel, mert az ilyenek szoktak teljesen összeomlani szakításkor. Ez pedig mindig benne van a pakliban.
2012. ápr. 21. 15:20
Ez a mondás amit írsz,h az a jó,ha nem bírsz lenni nélküle,sztem óriási nagy baromság!!!
Hosszútávú kapcsolatra csak olyan lányokkal lennék képes,akik a szabadságra és szeretetre épülő szerelmet preferálják!
Ha nem bírsz meglenni nélküle,az már régen rossz,mintha drogos lennél vagy mi, hidd el nem jó ez,nekem is volt ilyenben részem,de utólag rájöttem,h ez csak fellángolás volt,és a szeretethiány hozta ki belőlem,de ez nem volt szerelem...!
2012. ápr. 21. 16:22
8/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, h 7 hónapja tartana nálam a fellángolás... Tudok élni nélküle, de vele sokkal jobb. Boldogabb vagyok. Mindig ott van a fejemben, egy pillanatra se tudom elfelejteni, de tudok élni nélküle. De mint mondtam, vele minden sokkal jobb, boldogabb, szebb.
9/9 Ettangel válasza:
Akkor éreztem már, hogy Ő nekem a nagybetűs Ő, amikor még csak ismerkedtünk. Minden reggel és délután epekedve vártam az e-mailjét. Kb 20-30 percig fogalmaztam egy válasz e-mailt Neki, hogy tökéletes legyen. :) Kb 1 hónapnyi e-mailezés után áttértünk az MSN-re és mindennap írtunk, volt telefonszám csere is és SMS-ztünk is, amikor nem voltunk online-ak. Végül dec. 31-én találkoztunk először 2 hónap online ismerkedés után. Az volt életem legszebb délutánja, amikor megláttam, akkor rögtön belém hasított az érzés, hogy kell nekem!! Január 7-én találkoztunk újra amikor hivatalosan is összejöttünk. Azóta is érzem, hogy Vele bármeddig kibírnám , de Nélküle egy percig sem. Gyönyörűek voltak az elmúlt hónapok. Szerintem igen is lehet érezni már az első perctől kezdve , hogy ki az Igazi-ja az embernek.
2012. ápr. 21. 16:43
Kapcsolódó kérdések: