Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Meg lehet-e érezni azt, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet-e érezni azt, ha valaki az Igazi?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy a kapcsolat elején lehet-e sejteni, hogy a másik fél valóban az Igazi, az az ember, akivel le fogjuk élni az életünket... 28 éves vagyok, a mostani kapcsolatomban ezt érzem. Hiába volt már több kapcsolatom is, ezt csak most érzem először.
2009. aug. 18. 23:11
 1/5 anonim ***** válasza:

éves vagyok, a mostani kapcsolatomban ezt érzem

akkor most mi a kérdésed?

2009. aug. 18. 23:13
 2/5 A kérdező kommentje:

Az a kérdésem, hogy más is érezte-e ezt a kapcsolat ELEJÉN. Van-e tapasztalat, valóban meg lehet-e ezt érezni és statisztikailag be szokott-e ez jönni.

Mit nem értesz?

2009. aug. 18. 23:22
 3/5 anonim ***** válasza:

Olyan, hogy "Az Igazi", nincs. Több olyan ember van, akivel remekül összepasszolsz, és elképzelhető, hogy együtt élitek le az életeteket. De olyan nincs, hogy kijelented az illetőről, hogy "no, most akkor holtomiglan-holtodiglan" - ebbe nagyon sok körülmény beleszólhat, és bele is fog szólni. Az, hogy tényleg együtt maradtok, rajtatok is áll, de rajtatok kívül álló tényezők is befolyásolják.

Szóval én nem mondogatnám magamnak a helyedben, hogy "ő az igazi, érzem". A valóságban sem mondogatom azt, hogy a férjem az igazi, pedig valóban regénybe illő a történetünk. Majd ha ötven év múlva is velem lesz, és boldogok leszünk, akkor ki merem majd jelenteni, hogy "igen, ő az".

2009. aug. 18. 23:24
 4/5 anonim ***** válasza:
igen , én még csak 18 vagyok, de 2 éve ismerkedtünk meg a párommal és 2 éve szeretem.. csak őt szeretem, és nem tudnám elképzelni nélküle az életem. csak vigyáz.. mert lehet hogy te így érzel.. de a párod nem biztos...:S
2009. aug. 18. 23:25
 5/5 Thurston ***** válasza:
Ha harminc év házasság után is még mindig szereted a másikat, esetleg akkor mondhatod, hogy ő az igazi.
2009. aug. 20. 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!