Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan reagálnál, mi lenne a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnál, mi lenne a véleményed, ha a biszexuális barátnőd (párod) csókolózna egy lánnyal? Kort és nemet s írjatok légyszíves!

Figyelt kérdés
2012. ápr. 29. 21:22
 1/9 anonim ***** válasza:
"Jackpot!!!" :D
2012. ápr. 29. 21:24
 2/9 anonim ***** válasza:
Leb*sznám, hogy nekem miért nem szólt, hogy jöjjek harmadiknak :D
2012. ápr. 29. 21:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Úgy beugranék harmadiknak, mint az állat (Y)
2012. ápr. 29. 21:25
 4/9 A kérdező kommentje:

Beszélgettünk már a hármas szexről, de én nem vállalnám.

Van esetleg olyan, aki tud használható választ is adni?

2012. ápr. 29. 21:25
 5/9 anonim ***** válasza:
Akkor csak gyönyörködnék bennük. Az is tud izgató lenni.
2012. ápr. 29. 21:31
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Egy igazi, felnőtt kapcsolat két ember között szövődik. Ha harmadik félre van szükség valaki boldogságához, akkor ott komoly gondok vannak! Ha csak szexről van szó, akkor meg persze, hogy tetszeni fog neki. De ha szeret, talán nem örül ennek annyira! Felnőtt, lelkileg érett kapcsolatban két ember van! (egy biszex lány vagyok, de választottam, mert a párom szeretete fontosabb a szexnél, és ő is meg tudja adni, amire vágyom).
2012. ápr. 29. 21:58
 7/9 Ájron ***** válasza:
A szerelem az szerelem nemtől függetlenül. ha csajjal csinálja az ugyanúgy megcsalás lehet, nem kell máshogy kezelni. mondjuk azért nem gond ha van nálad kamera...
2012. ápr. 29. 22:42
 8/9 anonim ***** válasza:

Rendszeresen előfordul a dolog, mivel a barátnőm biszex és sokszor beszállnak a barátnői a dolgokba.

23f

2012. ápr. 30. 02:31
 9/9 anonim válasza:

Szerintem érdemes kipróbálnod.. énis félek/félnék az ilyen dolgoktol de egyszer élünk, nem vesztesz semmit. Ha egyáltalán nem akarod... még nézni sem akkor gondold át h ez belefér a kapcsitok (szerintem nem) ha nem akkor beszélgess el vele h ez nem pálya és h mit akar.

19/L

2012. ápr. 30. 13:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!