Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A szerlemem (fiú) biszexuális...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lilla-000 kérdése:

A szerlemem (fiú) biszexuális mit tegyek?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok együtt a barátommal. Nagyon szeretem. Soha életemben nem ismertem nála jobb embert és azt hiszem nem is fogok :'(. tegnap kiderült hogy biszexuális. Nagyon nehezen bevalotta hogy szerelmes lett egy fiúba legalább is ideges ha vele beszél ha a közelébe van stb. Azt mondta hogy nagyon szeretne velem maradni és nem akar azzal a fiúval semmit mert belém szerelmes de úgy érzte ezt tudnom kell... Nem tudom mit kezdjek ezzel. Egésznap csak sírok és nem tudom elfogadni hogy ez megtörtént! Nagyon szeretem nem akrom elveszíteni de azzal hogy bevalotta vonzódik a fiúkhoz, teljesen megváltozott a szememben. Nem tudok rá úgy nézni nem tudom hogy letudnék e feküdni vele ezek után... és félek hogy vagyok elég jó neki félek hogy majd másra vágyik vagy többre mint én.. de mindemellett beleroppanok ha elveszítem. Mit tegyek? Volt már valaki hasonló helyzetben és tudna tanácsokat adni? és arra is kíváncsi vagyok ki mit gondol erről. Kérlek segítsetek!
2011. nov. 20. 13:13
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
0%
keress magadnak egy hetero férfit...
2011. nov. 20. 13:16
 2/18 LordRiwen ***** válasza:
0%
Azért örülök, hogy az én időmben még nem voltak ilyenek. Persze, volt olyan, hogy egy lány vagy egy fiú kiszeretett valakiből, de ilyen, hogy egy ugyan olyan neműbe lett szerelmes szerencsére nem volt.
2011. nov. 20. 13:16
 3/18 anonim ***** válasza:
14%

Mi az hogy nagy nehezen bevallotta?sejtettél valamit és faggatni kezdted?Én azért lehetségesnek tartom hogy a valóságtartalma ennek kevés csak szimplán érdekesnek akart tűnni vele neked hogy ettől a tébolytól mégjobban belézúgj.Ha így van akkor mellélőtt.

Hameg tényleg bi akkor a természet kompenzál:avagyaki szép az buta meg fordítva aki becsületes az nem menő és viszont.Nameg ha valakiért nagyon odavagyunk akkor kétszer akkora rá az esély hogy elveszíthetjük (mint itt)lévén hogy mindkét csapatban játszik.

2011. nov. 20. 13:33
 4/18 anonim válasza:
0%

Menekülj!!!

Csak gondolj a jövődre. Biztos,hogy egy radiátorral akarod leélni az életed?

És ha gyerekeitek lesznek?

Gáz!

Futás de gyorsan!!

36F

2011. nov. 20. 13:41
 5/18 A kérdező kommentje:
egyébként én 16 éves vagyok ő húsz. Azt mondtam neki hogy nagyon szeretem de most ezt képtelen vagyok feldolgozni. Félek hogy senki se fog úgy szeretni mint ő
2011. nov. 20. 13:47
 6/18 A kérdező kommentje:
ja bocsi ő 17 nem tudom mért huszat írtam elnézést
2011. nov. 20. 13:48
 7/18 anonim ***** válasza:

Lord... ugye ezt hülyeségböl irtad és nem azért mert ennyire buta vagy? Mindig voltak és lesznek ilyenek attol függetlenül, hogy te találkoztál velük vagy sem

Kérdezönek: öszinte volt de ettöl minden megváltozott és semmi sem lesz ugy mint eddig.Lehet élni a dologgal ha szereted de jobb ha változtatsz, a te sebed be fog gyogyulni, és nem kell majd osztozkodnod mással.

2011. nov. 20. 13:50
 8/18 A kérdező kommentje:
És még annyi hogy nem nagyon félek hogy elveszítem mert ő nem csak a pasim a legjobb barátom nagyon rég óta ismerem úgy jöttünk össze hogy legjobb barátok voltunk és azóta még jobban kötődöm hozzá... nem gondoltam hogy ez megtörténhet az a baj hogy én is egy teljesen normális lány vagyok és nehezen fogadom el hogy ez is létezik a világban. nem ítélem el a melegeket de nagyon rosszul érint hogy a szerelmemről derül ki ez és képtelen vagyok feldolgozni.
2011. nov. 20. 13:53
 9/18 LordRiwen ***** válasza:
0%
Természetesen mindig voltak homoszexuális és biszexuális emberek - ezt senki nem kérdőjelezi meg. Viszont a mi a mai világban megy, hogy a homo- és biszexualitás egy divat lett a médiának hála, azt eredményezte, hogy megtöbbszöröződött az önjelölt melegek és biszexuálisok száma. Nyilvánvalóan csak a töredékük vonzódik "valójában" a saját neméhez, míg a többiek csak divatból csinálják, még akkor is, ha önmagukat is sikerült becsapniuk az ellenkezőjéről. És nem tartom magam butának, épp ellenkezőleg.
2011. nov. 20. 14:01
 10/18 A kérdező kommentje:
Egyébként ez nála nem divat kérdése. mindig is utált feltűnősködni. És ezt pedig próbálta magában elfolytani és most is hihetetlenül szégyelli és fél hogy bárki tudomást szerez róla. hiába vonzódik egy fiúhoz nem szertne semmit se vele mert ő se tartja ezt teljesen normálisnak saját magától is fél.
2011. nov. 20. 14:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!