Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerlemem (fiú) biszexuális mit tegyek?
kedves Lord,
éppen azt taglalja a kérdező, hogy ő is és a barátja is kellemetlenül érzi magát, nem azt, hogy a barátja felcímkézte magát b.zinak és érzelmek nélkül ezzel-azzal lefekszik meg magamutogat. :/
kedves kérdező,
figyú, üljetek le beszélgetni, illetve adjatok egymásnak időt. van ez így, előfordul, csak nyilván nem szeretnek róla az emberek beszélni, kínosnak érzik, sokan elhallgatják. először is, jó dolog, hogy kimondtátok, mi a helyzet. másodszor, legyetek egymáshoz türelmesek. nyilván, neki is sz.r, mert kötődik hozzád, csak az ösztöneit nem tudja elkötni és azok úgy rátörnek.. nyilván, neked is pocsék, mert az, hogy "az a másik" fiú, az plusznak tűnik.
nem azt mondom, hogy mindenkivel, de sűrűn előfordul, hogy X beleszeret Z-be. ez ilyen.. idő-próba. azt gondolom, itt abszolút nem lényeges, hogy az az illető fiú. valaki. én is lángoltam fel más iránt, amikor párkapcsolatban voltam. később, jóóóval később, nem ez volt az ok, amiért szakítottunk. amikor ez felmerült, sokat beszélgettünk, kinek mik az érzései. ne bántsátok egymást, de mondjátok meg, ha valamit gondoltok egymásról, nyíltan. elhallgatni, elnyomni nem jó semmit, ugye.
aztán, lehet, hogy ez neki egy fellángolás, lehet, hogy tartósabb. ki tudja? az idő.
szerintem, amit semmiképp sem szabad, az az, hogy megutáljátok egymást, veszekedve gyorsan elbúcsúztok egymástól. ne! ha értékelitek egymást, megvan az alap tisztelet, szeretet, akkor az legyen később is fontos, kívánatos, baráti! bármi is történik, nem érdemes felrúgni, azaz elfelejteni valami szépet, múltat stb. csak azért, mert valami, bármi történt.
Beszélgessetek erről,máshogy nem fogod megismerni ezt az oldalát és nem fogod tudni elfogadni sem!
Valójában rengeteg a biszex,de kevesen bíznak így meg a párjukban,hogy el merjék mondani neki!Ez a fiú a lelkét teljesen kiadta neked,nem olyan könnyű ez,ehhez őrülten kell szeretni valakit!
Kedves kérdező, bocs, hogy ezt mondom, de szerintem kár volt kiírnod ide ezt a kérdést. Ne törődj ezekkel az érzéketlen, homofób válaszokkal. Szerintem gondold inkább át magadban, mert neked kell eldöntened, hogy együtt tudsz-e élni ezzel.
Én a magam részéről úgy gondolom, hogy ez nem lehet akadály a kapcsolatotokban. Legalábbis amíg kölcsönösen szeretitek egymást, biztos nem. Ha ennyire szereted, és mégis ilyen kételyeid támadtak, akkor lehet, hogy nem kéne erőltetni... Adj magadnak időt, ne hamarkodj el semmit, és hidd el, meg fog benned születni a megoldás. Velem amúgy még nem fordult elő ilyen, de nekem személy szerint tuti nem lenne problémám a szexszel vele:$ (Hogy feltűnősködő divatmajom vagyok-e, minden okostojás döntse el maga.... -.-")
24/L
Mindenki mindent mondott, csak épp a lényeget nem.
21 edik század van, se a leszbi, se a bi,se a homo nem olyan gázos, mint régen volt.
De az érzelmek megitélése nem változott . Ha azt irod, hogy félrement egy fiuval, és könyörög, hogy ne rugd ki, én lennék az elsö, aki azt mondja hogy próbáld meg elfogadni a párodat, és hogy értsd meg hogy másra is van igénye melletted, amit töled nem kap meg, DE a szerelem az szerelem , tökmindegy kibe szerelmes, a "bi" nem azt jelenti, hogy ö két embert tud igazán szeretni egyszerre.
Nézd ugy a kérdést, mintha nem fiu lenne a harmadik, gondold végig , mérlegelj dönts, ennyi
Ha így szeret,hogy ezt bevallotta neked,ez nagyon pozitív dolog szerintem.Ne ítéld el ezért!Biszexuális lányként mondom,hogy nehéz nekünk is..legyél vele ugyanolyan,mint eddig.:) de azért beszéljétek meg.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!