Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy kialakuljon valami?
Van egy elég félénk leányzó akivel szeretnék összejönni , de nem haladunk egyről a kettőre . Megmondtam neki , hogy bejön nekem , meg minden , de nem akar közel engedni magához , pedig a barátnőjétől is tudom , hogy én is bejövök neki . Meg , ha valahol olvas és odaülök becsukja a könyvet és látom rajta , hogy szívesen meghallgatja a mondókám , és persze én is őt .
Lassan 6-ik hete lesz , hogy puhítom , de még a telefonszámát se adta meg , pedig kb. 1 hete elkértem .
Messze legyen a nagyképűség tőlem , de az igazság az , hogy szinte bármelyik lányt meg tudnám kapni ,de nekem ő kell ! A barátaim sem értik mit eszek a csajon ,mert egyébként nem egy tipikus maca , hanem egy relatív egyszerű helyes lány .
Lehet az a gond , hogy a csajszi csalódott a pasikban , és ezért ilyen ?
Esetleg érdemes lenne tovább törnöm magam , vagy hagyjam a dolgot ?
20 én , és ő is
Hű, de lennék annak a lánynak a helyében... =)
El sem tudja képzelni, hogy mennyire szerencsés. :)
Sok szerencsét, szerintem ha kitartó vagy, akkor sikerülni fog. Esetleg próbálj érdeklődni az őt érdeklő dolgok iránt, hátha az segít. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!