Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt a 20-as éveik elején járók, akiknek még nem volt rendes, hosszabb ideig tartó kapcsolatuk?
sajnos sehogy nem találok magamnak egy normális srácot..talán túl magasak az elvárásaim. külsőmmel semmi gond, sok ember tart vonzónak, de egyikkel sem jönnék össze:S aki megtetszik, az meg mással van stb... (sajnos csak egy éjszakás kalandjaim voltak)
van valakinek tanácsa? hogy bírta egyedül, hogy sikerült párt találnia?
20/L
22 éves vagyok, a leghosszabb kapcsolatom 2 hónap volt, ez nem tekinthető soknak. A legtöbb kapcsolatom csak pár hetes és szinte mindig én lépek ki a kapcsolatokból. Valószínüleg azért, mert valamiért bukok a vonzó, de sötét csajokra. Eddig nem sok olyan lánnyal találkoztam, akikkel lehetett beszélgetni. Sajnos felb@sszák az agyam a sötét, buta emberek.
Egyébként szerintem ez nem gáz. Nem fogom magam beleerőltetni egy rossz kapcsolatba, csak azért, hogy leírhassak végre egy hosszú kapcsolatot. Valahogy majd úgy is lesz.
Azért válaszolok ennyit, mert próbálom megérteni a korosztályunk (ez alatt értem a most 16-18-tól 30+x-ig) nyűgjét. Valahogy mindenki meg akar állapodni, csak valahogy sosem azzal, aki épp ott lenne. Aztán ha meg is állapodnak, a gyerekvállalást húzzák halasztják, még viszonylag jó anyagi körülmények között is.
Annak idején, nagymamám is összejött nagypapámmal 18 évesen, aztán lett 6 gyerekük és tényleg együtt maradtak pedig egyáltalán nem éltek jó körülmények között, de amijük volt azt a két kezükkel rakták össze.
A mai generáció mindent készen kap, semmiért nem kell küzdeni, lehet ezért nem becsüljük azt sem, ha valami társat magunk mellé kerítünk. Egy dolog ami tetszik a mostani politikai/gazdasági életben, hogy egyre másra nehezítik az egyes népcsoportok életét, ami talán kicsit felrázza az embereket. Na ez már politika/társadalom rovatba illő téma lenne inkább, úgyhogy magam részéről befagyasztom:D
Kedves kérdező akikkel egy éjszakás kalandjaid voltak azok közül egy sem felelt volna meg egy komoly kapcsolatra?
Nem igazán értelek. Ha nem bírod ha nyomulnak rád viszont voltak "kalandjaid" (amik tuti nem csúnya pasival voltak) akkor mért nem lett belőle komolyabb?
Nem szereted ha nyomulnak rád, szeretnél egy hosszabb kapcsolatot, értelmes pasit keresel, de eddig csak kalandjaid voltak. Biztos én vagy a h.ülye de nekem ez zavaros.
23f
Nem gondoltam volna, hogy ennyi lány van ebben a helyzetben, de ez megnyugtató. Én is így vagyok, az egyetlen kapcsolatom 3 hónapig tartott és elég viharos volt.
Azóta nekem is csak rövidtávú dolgaim voltak. Azt tudom tanácsolni, hogy ne bulikban ismerkedj, mert ott nem lehet komoly kapcsolatot kialakítani, hanem inkább csinálj valami szabadidős tevékenységet ahol bekerülsz egy közösségbe, vagy suliban, munkahelyen próbálj ismerkedni!
22/l
Szia kérdező :)
Tegnap írtam neked :D 17. voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!