Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt a 20-as éveik elején járók, akiknek még nem volt rendes, hosszabb ideig tartó kapcsolatuk?

Figyelt kérdés

sajnos sehogy nem találok magamnak egy normális srácot..talán túl magasak az elvárásaim. külsőmmel semmi gond, sok ember tart vonzónak, de egyikkel sem jönnék össze:S aki megtetszik, az meg mással van stb... (sajnos csak egy éjszakás kalandjaim voltak)

van valakinek tanácsa? hogy bírta egyedül, hogy sikerült párt találnia?

20/L

2012. jún. 5. 20:47
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
vannak. bírni? nem nehéz :) csak figyelmesnek kell lenni, nyitott szemmel járni nem azon kattogni h nincs senkim. úgyis belebotlok egyszer. ja és mindíg jó formában kell lenni lelkileg
2012. jún. 5. 20:48
 2/26 anonim ***** válasza:

igen itt vok.

20F

még soha nem volt barátnőm.

barátkozhatunk, vagy tudom is én, hogy még mit.

2012. jún. 5. 20:49
 3/26 anonim ***** válasza:
100%

Jelen. Válogatós is vagyok, azaz nem vonzódom a kövér lányokhoz, illetve alacsony is vagyok, na meg önbizalomhiányom is van, így nem merek kezdeményezni nekem tetsző lányoknál.

22f

2012. jún. 5. 20:49
 4/26 anonim ***** válasza:

vagyok.

21,5/f

2012. jún. 5. 20:50
 5/26 anonim ***** válasza:

szia :)

20-as nem vagyok, de miért találod magasnak az elvárásaidat?? mik lennének?

2012. jún. 5. 20:50
 6/26 anonim ***** válasza:

22 voltam az első (mostani) barátomnál annyi különbséggel, hogy nekem nem voltak egy éjszakás kalandjaim előtte. Sokmindenkinek bejöttem, csak én is nagyon válogatós vagyok, vártam amíg megtalál a mostani barátom...:)

24/L

2012. jún. 5. 20:52
 7/26 anonim ***** válasza:
Nekem meg pont az a bajom, ha találok egy helyes csajt, akire komolyabban is ráfordulhatnék, valahogy elmegy a kedvem. Előre lepörgetem a fejemben az unalmas hétvégéket, amiknek nagy részét együtt kell tölteni, különben ihaj-csuhaj és akkor már nem is olyan érdekes az egész. Valahogy félreszocializálódtam, vagy nem tudom mi lehet.
2012. jún. 5. 20:52
 8/26 anonim ***** válasza:

nekem 3 hónap volt a leghosszabb

nem rajtam múlott, a pasi döntött úgy hogy helyettem inkább egy kopaszodó, malacorrú, fogszabályzós törpét részesít előnyben.

nekem 3 elvárásom van, de lehet hogy még ezek is magasak. mégpedig: 1)tisztálkodjon rendesen, fogmosást is beleértve 2)egy fokkal szebb legyen az ördögnél (vagyis 90 kilónál könnyebb legyen és ne legyenek sárga pattanásai, egyéb ocsmányságok) 3)tudjak vele ne csak az időjárásról beszélgetni

hát eddig olyanok jöttek oda, akik ennek a 3 kritériumnak nem feleltek meg/vagy nyilvánvaló volt hogy csak kalandot akartak

én meg úgy döntöttem: jó nekem egyedül :D

21/L

2012. jún. 5. 20:53
 9/26 anonim ***** válasza:

Nekem sem volt még rendes, tartós kapcsolatom. Nekem is az elvárásaimmal van a baj. Aki nekem kell, annak van valakije, akinek én kellek az meg nekem nem kell.:) Most én keresek magamnak valakit. Amúgy nekem nem is nagyon hiányzik. Nem vagyok magányos és teljesen jól érzem magam így is. :)

22/L

2012. jún. 5. 20:57
 10/26 A kérdező kommentje:

nem tudom mennyire számít ez magasnak..de néhány példa. általában a magasabb srácok jönnek be, szőkék, világosabb hajúak, világos szem, kicsit sportos test. fontos, hogy legyen intelligens, humoros, akivel el lehet beszélgetni:)

sajnos azt veszem észre,hogy a legtöbben nem akarnak megismerni csak lefeküdni velem...aki pedig el kezd "nyomulni" rám, az egyáltalán nem jön be.

Legutóbbi srác is akit "kinéztem magamnak" mással jött össze, de lefeküdt volna velem... sajnos elég magányosnak érzem magam mostanában.

2012. jún. 5. 20:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!