Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Több vasat a tűzben tartó férfiak! Hogyan tud egy nő titeket kibillenteni ebből?
Őszinte válaszokat szeretnék, a humorosakat mellőzzük, köszönöm.
Bármilyen egyenes választ is írtok, nem fogok ítélkezni, csak szeretnék őszinteséget a részetekről.
Ezek a férfiak főleg azért csinálják, mert az asszonytól nem kapják meg a kellő mennyiségű/minőségű szexet, szeretetet.
Kibillenteni egy kellő mértékű viszonzott szerelemmel lehet, ahol a pasi számára a szex is "tökéletes".
Nehéz ilyen párt találni.
végre egy értelmes nő...:)
Figyelj szivem, ez egy olyan dolog, hogy most csak példaként mondom, nem ez a valóság, de mondjuk van 3 lány az életemben, ezek mind másik városban laknak, heti 1x megyek mindegyik lányhoz, minden nagyon f@cca...
és ebből csak az tudna kibillenteni ha egy olyan lányt találnék aki igazán megfogna belsőre is nem csak külsőre, akibe beleszeretnék! És aki engem is őszintén szeretne.
JA! Éssss!
- nem akarna 2-3 hónap után összeköltözni, nem akarna 1 évan belül eljegyzést, majd házasságot, és gyereket és mindezt 1 éven belűl!
Ugyan is nekem kell minimum 1 év ahhoz h összeköltözzünk, aztán legalább 2 év bizonyosság hogy eljegyezzem, aztán a házasságot én NEM erőltetem mert anélkül is lehetünk boldogok, hogy ha házasságon múlik az h a lány szeret engem akkor az nem igazi, mert ez olyan h jajj neki fehér ruha kell de van olyan lány is akinek meg egy Audi, és kell +1 kis idő h egy gyerekre rábólintsak!
27/f
9:27-es vok!
amúgy a 9:26-ossal értek egyet... :)
Kedves kérdező!
Ha szereted miért baj?
Egy párkapcsolatban nem lehet egoimus,sem tabu.
Ha bármelyik is egy kicsit is jelen van, az a nem az igazi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!