Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Több vasat a tűzben tartó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Több vasat a tűzben tartó férfiak! Hogyan tud egy nő titeket kibillenteni ebből?

Figyelt kérdés

Őszinte válaszokat szeretnék, a humorosakat mellőzzük, köszönöm.

Bármilyen egyenes választ is írtok, nem fogok ítélkezni, csak szeretnék őszinteséget a részetekről.

2012. márc. 26. 09:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem az a legjobb, ha ezekre a dolgokra nem kell rávenni egy pasit, hanem magától akarja! Ne hozd szóba ezeket egyáltalán: összeköltözés, gyerekvállalás, esküvő! Ezektől elmenekülnek! Persze, csak ha nem akarnak téged! Semmiképpen nem szabad siettetni!
2012. márc. 26. 10:50
 12/19 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Ezeket, amiket tabutémaként említettél, mind nem akarom. Boldoggá akarom tenni.

Előző válaszát meg nem tudom értelmezni, pedig jó a szövegértésem, de azért kedves, hogy írt valamit.

2012. márc. 26. 11:20
 13/19 anonim ***** válasza:

Aki hímringyó az hímringyó is marad. egyedül és megkeseredetten fog elpusztulni.

Miért kellene egy nőnek egy ilyen gerinctelen hím?

28l

2012. márc. 26. 11:24
 14/19 anonim ***** válasza:

Kérdező:

Erre a válaszodra írtam:

"(nem ismeri fel, hogy ez szeretet a részemről)de jól esik neki. Hogyan lehet erről úgy meggyőzni, hogy ne tűnjön hízelgésnek, rámászásnak?

"

Miért baj ha hízelgsz neki?

És ha rámászol sincs semmi baj.

Sőt.

Erre írtam, hogy egy kapcsolatban nem lehet jelen sem egoizmis, sem tabu.

2012. márc. 26. 11:40
 15/19 A kérdező kommentje:
Értem már. Ne haragudj az értetlenkedésért:)
2012. márc. 26. 11:46
 16/19 anonim ***** válasza:

kedves 11:24-es!

aki pedig rib@nc az is dögöljön meg egyedül! bocccs...

de biztos nagyon odab@szott a legutóbbi pasid h ilyen gyűlölettel vagy a pasik felé...

2012. márc. 26. 14:43
 17/19 A kérdező kommentje:
Ne bántsátok egymást.
2012. márc. 26. 14:56
 18/19 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Néhány plusz adat hasznos lehetne a gondolkozásban. hány évesek vagytok? Leginkább a férfi kora érdekelne, mivel foglalkozik milyen területen. Több tényezős a kérdés. Mert ha az említett férfi idősebb már érett korban van akkor fenn áll a veszélye, hogy egész egyszerűen ilyen, vagyis nem a jellemfejlődés hiányáról beszélünk mert ez a természete.
2012. ápr. 5. 11:43
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem szeret minek vagy együtt vele?hát akkor megis érdemled hogy kínlódj mivel ha nem szeret eddig akkor már nem is fog
2012. ápr. 5. 11:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!