Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak! Titeket riaszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Titeket riasztanak a karrierista nők?

Figyelt kérdés
Nem sikerül párkapcsolatot összehoznom, és arra gyanakszom, illetve kaptam is erre vonatkozóan visszajelzéseket, hogy túl határozott, komoly vagyok, aki csak a munkának él. Azt mondják, lehetnék lazább. Ti milyen típusú nőket kerestek? Milyen irányban kellene változnom? A külsőm rendben van, így légyszi ne gyertek a "biztos csúnya vagy" szöveggel. :-)(27 éves nő vagyok)
2012. márc. 25. 19:24
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
58%
Engem riasztanak a karrierista nők. De komolyan! És ez most nem ellened irányul, én ilyen vagyok.
2012. márc. 25. 19:25
 2/23 anonim ***** válasza:
76%
Engem is
2012. márc. 25. 19:27
 3/23 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem jó ha egy nő is elakar valamit érni a munka területén 35F
2012. márc. 25. 19:27
 4/23 anonim ***** válasza:
41%
Riasztanak! Mindig úgy gondolom, hogy az ilyen nőknek gátlásaik vannak, keveset szexelnek és ezen kívül nem is tartom túl nőiesnek ha a munka az élete!
2012. márc. 25. 19:34
 5/23 anonim ***** válasza:
89%
Nem szabad túlzásokba esni a munkába sem mert a férfiak azt nem szeretik..szerintem.
2012. márc. 25. 19:45
 6/23 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó hozzászóló: Pont azt akartam elkerülni, hogy a külső tulajdonságok bezavarjanak a képbe. Egyébként arra vonatkozóan sok pozitív visszajelzést kapok, és teszek is érte, hogy jól nézzek ki (pl. plasztikai műtétem is volt, naponta edzek stb.), illetve a férfiak el is hívnak randira (gondolom, ha visszataszító lennék, akkor nem tennék), csak aztán nem kérnek belőlem tovább. :-)
2012. márc. 25. 19:46
 7/23 anonim ***** válasza:
56%

Nekem állatira bejönnek az ilyen lányok/nők. Én pont ezt keresem. Szal legyen intelligens, művelt, legyenek céljai. Ettől fel tudok rá nézni.

Én nagyon nem vagyok komoly, elég elvont gondolkodású vagyok és gyerekes is mellé, de nekem is fontos a karrierem és elég merész terveim vannak. Bár azt sokat mondják hogy eljárhatnék szórakozni. De valahogy nemtom, nem jön. Inkább sportolni meg zenélni szeretek, ha van időm.

Nem lehet hogy az a baj, hogy egyszerűen puhány parasztokkal futsz össze? Mert egy olyan férfit akinek van egy hétköznapi állása, az estéit tv előtt vagy kocsmában tölti azt lehet elriasztja egy olyan nő.

Nekem tuti bejönne egy ilyen nő, mint te. Inkább az zavarna, ha nem ilyen, tehát ha csak úgy elvan, megelégszik egy középkategóriás diplomával. Nemtom hogy mondjam, de remélem érted :)

2012. márc. 25. 19:46
 8/23 anonim ***** válasza:
30%
Engem igen. A nő legfontosabb feladata az életben, h anya legyen, csak ezután jön a munka. Sőt, egy ideális családban csak a férfi jár el dolgozni, a nő otthon marad, de sajnos ma kevesen engedhetik maguknak, h 1 fizetésből éljenek.
2012. márc. 25. 19:54
 9/23 anonim ***** válasza:
89%

Nekem jelenleg pont egy ilyen nő tetszik, de sajnos nem merek közeledni felé, mert fiatalabb vagyok nála és ennélfogva kevesebbet is tudok felmutatni a karrier tekintetében, nem hiszem, hogy komolyan tudna venni.

Nem tudom, hogy akikkel randizol miért nem akarnak többet, de szerintem bennük is van/lehet egy ilyen félsz, hogy majd te sokkal többet érsz el náluk, ami bánthatja az önbecsülésüket.

Amire még gondolni tudok, hogy 30 körüliekkel ismerkedsz, akik már tényleg családban gondolkoznak - sürgetve érzik magukat - és rajtad csak a munka iránti elhivatottságot látják.

Szerintem nem kellene változnod. Végső soron, ahogy írtad: szép vagy, azzal foglalkozol, amit szeretsz, érdeklődnek is felőled.

Biztosan hamarosan befut valami komoly is.

2012. márc. 25. 20:36
 10/23 anonim ***** válasza:

amennyiben a szabadidő eltöltésében kellően laza akkor örülnék egy ilyen lánynak-nőnek. fontos a karrier mert fontos a pénz! lehet, hogy majd egyszer változni fog a véleményem, de most inkább választanék egy karrierista lányt mint egy családcentrikust.

pénzügyesek előnyben :D

2012. márc. 25. 21:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!