Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Titeket riasztanak a karrierista nők?
"és teszek is érte, hogy jól nézzek ki (pl. plasztikai műtétem is volt, naponta edzek stb."
ez jól hangzik, fontos, hogy az ember kellően foglalkozzon magával.
ha nem túl indiszkrét a kérdés akkor pontosan miben nyilvánul meg, hogy egyszer csak nem kérnek belőled?
mondjuk nem árt ha a nő legalább annyira házias mint a férfi. és nyilván aki családot szeretne annak nem lesz csábító, hogy 27 évesen nem szeretnél gyereket.
de pro-kontra.
szabad megkérdezni milyen területen dolgozol?
több férfias tulajdonságod van annál, mint amit hosszútávon el lehet viselni - te szeretnéd nőnek érezni magad a partnered mellett, mi meg férfinek. értem én, hogy ezek a tulajdonságok nagyon jól jönnek a karrierhez, de a "munkámnak élek" eleve maximum a második helyre sorolják a kapcsolatot, és emellett egész egyszerűen unalmas. én pl. szeretem a munkámat, érdekes és jól fizet, de alapvetően nem azért élek, hogy dolgozzak, hanem fordítva. millió érdekes dolog van a világon a multis környezetben tapasztalhatón kívül is, nem akarok sem mást, sem magamat ezzel untatni ha már lejárt a munkaidő. arról nem is szólva, hogy családot ilyen nővel én nem tudnék elképzelni. se feleségnek, se anyának nem az igazi, finoman szólva. ha ez már az első randin lejön, hát az durva.
hogy miben kellene változnod?
lazaság, spontenaitás, ne akarj folyton irányítani, keress más beszédtémát és elfoglaltságot a meló mellett.
mindig ilyen voltál?
gondolom kicsit nyitottabb, félszegebb voltál, és az elvárásaid sem voltak olyan magasan.
pejoratíven hangozhat, de vegyél vissza az arcodból, még akkor is, ha úgy érzed joggal van magasan nálad a léc - mert ott van, hisz csinos vagy, sikeres, ilyen nő nem áll le akárkivel. ez rendben is van, de ha ez süt rólad, az kiábrándító.
hűha, elég sok elutasító választ kaptál, és én ugyan lány vagyok, de azért beleszólnék: nem mindegy, hogy valaki munkamániás és semmi másról nem tud beszélni, vagy csak céljai vannak és szereti a maximumot kihozni mindenből.
Bár ha ennyire nem keresnek vagy csak szexre, lehet hogy tényleg túl komoly vagy... ha legközelebb ezt mondják, kérdezz rá konkrétan hogy mit tegyél a változás érdekében, mert aki megismer, az tudja csak elmondani milyen vagy és milyen legyél. Szerintem. Remélem segítettem. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!