Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Titeket riasztanak a karrierista nők?
Engem nem,ha mellette a külsőd is toppon van akkor nyert ügy,mert nekem nem kell család centrikus nő,nekem olyan kell aki céltudatos,jól néz ki,add magára.
Mivel én is karrierista vagyok.
26Ffi
Nekem nagyon tetszik, hogy nem csak a férfitől várod az anyagiakat, hanem Te magad is teszel a boldogulásért, az álmaidért.
Nem csak a készbe akarsz beleülni, mint a RIBIzli Gizik, nem akarod eltartatni magad.
Mivel van saját kereseted, mikor karácsonyi/szülinapi ajándékot akarsz venni a kedvesednek, akkor nem kell odaállnod elé, mondván, hogy "Bébi, adnál 90 ezret? Kinéztem neked egy ajándékot. "
Nem shoppingolásból áll az életed, hanem napjaid értelmesen telnek, alkotó munkát végzel, munkahelyeden napról-napra kihívásokkal szembesülsz, melyeket végül megoldasz sikeresen. A folyamatos problémamegoldások révén szellemileg és mentálisan is friss maradsz, mely kihat a külsődre, szépséged megőrzésére is.
Emellett A nőnek is az a jó, ha van saját karrierje, így egy esetleges szakítás után mindkét fél talpon marad egszintenciálisan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!