Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk, férfiak! Titeket riaszta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, férfiak! Titeket riasztanak a karrierista nők?

Figyelt kérdés
Nem sikerül párkapcsolatot összehoznom, és arra gyanakszom, illetve kaptam is erre vonatkozóan visszajelzéseket, hogy túl határozott, komoly vagyok, aki csak a munkának él. Azt mondják, lehetnék lazább. Ti milyen típusú nőket kerestek? Milyen irányban kellene változnom? A külsőm rendben van, így légyszi ne gyertek a "biztos csúnya vagy" szöveggel. :-)(27 éves nő vagyok)
2012. márc. 25. 19:24
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Engem nem,ha mellette a külsőd is toppon van akkor nyert ügy,mert nekem nem kell család centrikus nő,nekem olyan kell aki céltudatos,jól néz ki,add magára.

Mivel én is karrierista vagyok.

26Ffi

2013. szept. 8. 11:39
 22/23 DrBori András válasza:

Nekem nagyon tetszik, hogy nem csak a férfitől várod az anyagiakat, hanem Te magad is teszel a boldogulásért, az álmaidért.

Nem csak a készbe akarsz beleülni, mint a RIBIzli Gizik, nem akarod eltartatni magad.

Mivel van saját kereseted, mikor karácsonyi/szülinapi ajándékot akarsz venni a kedvesednek, akkor nem kell odaállnod elé, mondván, hogy "Bébi, adnál 90 ezret? Kinéztem neked egy ajándékot. "

Nem shoppingolásból áll az életed, hanem napjaid értelmesen telnek, alkotó munkát végzel, munkahelyeden napról-napra kihívásokkal szembesülsz, melyeket végül megoldasz sikeresen. A folyamatos problémamegoldások révén szellemileg és mentálisan is friss maradsz, mely kihat a külsődre, szépséged megőrzésére is.

Emellett A nőnek is az a jó, ha van saját karrierje, így egy esetleges szakítás után mindkét fél talpon marad egszintenciálisan.

2013. dec. 13. 18:31
 23/23 DrBori András válasza:
# nemcsak (javítva)
2013. dec. 13. 18:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!