Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt a 20-as éveik elején járók, akiknek még nem volt rendes, hosszabb ideig tartó kapcsolatuk?
sajnos sehogy nem találok magamnak egy normális srácot..talán túl magasak az elvárásaim. külsőmmel semmi gond, sok ember tart vonzónak, de egyikkel sem jönnék össze:S aki megtetszik, az meg mással van stb... (sajnos csak egy éjszakás kalandjaim voltak)
van valakinek tanácsa? hogy bírta egyedül, hogy sikerült párt találnia?
20/L
Én is így vagyok, jelentkező akadt volna, de valahogy egyik se fogott meg annyira, hogy hosszú kapcsolat legyen belőle.
Mondjuk nekem a környezetem mondja, hogy túl válogatós vagyok a pasik terén, pedig én nem érzem úgy, hogy magasak lennének az elvárásaim, sőt...
Néha így előtör bennem az az érzés, hogy de jó volna, ha végre nekem is lenne olyan barátom akivel már tényleg hosszú távon el tudnám képzelni az életemet. Akkor rossz, de valahogy mindig sikerül tovább lépnem.
De remélem hamarosan jobb lesz a helyzet. :)
23/L
én szerintem nem magasak az elvárásaid :)
ne érezd magad magányosnak, látod mennyi mindenki próbál / ad jó ötletet :) de, ha jól esik egy kis beszélgetés, írj privátot :) 5. voltam
bár én nem ismerlek, de nem értem barátnődet, hogy hogy mondhat neked ilyet... nem rendes tőle... lehet, hogy nem éppen jó ötlet ilyenekről beszélni a barátnőddel ( ha lenne ideje )
akár fordítva is lehetne, vajon neki hogy esne, ha ő kerülne ilyen szituációba? 14. voltam; privátot ha van kedved küldhetsz ( sok a válaszoló :D )
hát ő elhanyagol téged...
17. voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!