Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogy ha gyerekről gondolkodok, akkor ne haragudjak, de ne számitsak rá.. Azért ez durva, nem?
# 29:
1. A pasi is változik idővel mint minden. Te azt feltételezed, hogy a pasi "konstans". Aki ma nem akar tortát enni, holnap még attó ehet nem? Akkor aki ma nem akar gyereket, az modnjuk x idő múlva akarhat. Ezt nehéz előre megmondani mikor, hisz nem ismerjük jövőbeni énünket. Te akkor ez alapján kirúgnád. Akkor biztos szereted is nem?
2. Sehol nem mondtam, hogy bugyuták vagytok, sőt, azt hangsúlyoztam, hogy "máshogy" gondolkodtok. A példa kérdéseknél oda van írva h ne vedd komolyan :) A helyzet az, hogy jómagam hallottam már épp elég nagyon hasonlót. Sőt a 4-ből az egyiket konkrétan is. Örülök hogy te kivétel vagy ezalól, nem mindenki egyforma, de vannak olyanok akik ezt imádják csinálni. Ha megkérdezed híztál-e, én azt fogom mondani amit látok. Bocs, útálom a hazudozást lehet a mai világban ez átoknak számít.
Ezt a mondatot sokféleképpen lehet értelmezni.Így is: "Fiatal vagy,ha most akarsz gyereket,akkor felejts el,őrültséget nem csinálok,még tanulnod kell."
Az azért érdekelne,hogy ezután a mondat után mi történt?
Azt a lécet,amit te feltettél neki,ő még nem tudja megugrani.26 éves,de még gyerek.Lébecol az egyetemen,bulizik,gondolom jövőképe nem nagyon van,nemhogy gyerekről,de karrierről sem.Biztosan szeret a maga módján,de tervezni vele most (még) nem lehet.
Azt nem árultad el,hogy te mennyi idős vagy,de gondolom még bőven van időd szülni.Ő most még nem alkalmas sem apának,sem férjnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!