Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátom azt mondta, hogy ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom azt mondta, hogy ha gyerekről gondolkodok, akkor ne haragudjak, de ne számitsak rá.. Azért ez durva, nem?

Figyelt kérdés
nem akarok gyereket, csak gondolkodtam, h mi lenne, ha becsúszna, és akkor ezt mondta. akkor ő nem is tervez velem, vagy mi a fene van? 26 éves... nem éretlen, tökre jófej, meg minden, de ez picit meglepett.. persze, nem várom el, meg nem akarom ezzel magamhoz kötni(mert sztem 1. ocsmány dolog, 2. nem is lehet...), csak kérdezem... mielőtt letámadna vki.
2012. jún. 5. 14:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:

# 29:

1. A pasi is változik idővel mint minden. Te azt feltételezed, hogy a pasi "konstans". Aki ma nem akar tortát enni, holnap még attó ehet nem? Akkor aki ma nem akar gyereket, az modnjuk x idő múlva akarhat. Ezt nehéz előre megmondani mikor, hisz nem ismerjük jövőbeni énünket. Te akkor ez alapján kirúgnád. Akkor biztos szereted is nem?

2. Sehol nem mondtam, hogy bugyuták vagytok, sőt, azt hangsúlyoztam, hogy "máshogy" gondolkodtok. A példa kérdéseknél oda van írva h ne vedd komolyan :) A helyzet az, hogy jómagam hallottam már épp elég nagyon hasonlót. Sőt a 4-ből az egyiket konkrétan is. Örülök hogy te kivétel vagy ezalól, nem mindenki egyforma, de vannak olyanok akik ezt imádják csinálni. Ha megkérdezed híztál-e, én azt fogom mondani amit látok. Bocs, útálom a hazudozást lehet a mai világban ez átoknak számít.

2012. jún. 5. 19:28
 32/36 anonim ***** válasza:
53%
De ha megkérdezi tőlem a pasim, h "akarsz-e gyereket?" akkor meg tudom mondani, h bocs, most nem, de majd úgy 5-6 év múlva igen. Szóval én igenis tudom, h mit akarok a JÖVŐBEN, ezért vagyok felnőtt, mert el tudom dönteni, mit akarok. Egy férfi is magába tud nézni és meg tudja határozni, h távol áll-e tőle a téma, vagy sem. Én így egyszerűsítem le a dolgokat. Ma még nem szeretnék tortát, mert fájna tőle a hasam, de holnap tuti eszek. Ha mégse, akkor holnapután. Ennyi. És akár hiszed, akár nem, a kapcsolatok nagy része e miatt megy tönkre, h a nő csak ÉREZ és nem gondolkodik, nem mer dönteni, mivel szereti a párját, hiába nem egyeznek a terveik, azt hiszi, elég az, ha szerelmes. Szerintem nem elég. Használni kell az agyat és kész.
2012. jún. 5. 19:44
 33/36 anonim ***** válasza:

Ezt a mondatot sokféleképpen lehet értelmezni.Így is: "Fiatal vagy,ha most akarsz gyereket,akkor felejts el,őrültséget nem csinálok,még tanulnod kell."

Az azért érdekelne,hogy ezután a mondat után mi történt?

2012. jún. 5. 19:57
 34/36 A kérdező kommentje:
én se most akarok, csak kell a tudat, h vagyok neki ennyire fontos. :) vagy én keverek vmit össze? mondjuk, még egyikünk se fejezte be a sulit, ő jó régóta húzza, volt cserediákoskodni, ott meg aztán ment a buli :) és kijött a tanulási szokásaiból......
2012. jún. 5. 21:17
 35/36 anonim ***** válasza:

Azt a lécet,amit te feltettél neki,ő még nem tudja megugrani.26 éves,de még gyerek.Lébecol az egyetemen,bulizik,gondolom jövőképe nem nagyon van,nemhogy gyerekről,de karrierről sem.Biztosan szeret a maga módján,de tervezni vele most (még) nem lehet.

Azt nem árultad el,hogy te mennyi idős vagy,de gondolom még bőven van időd szülni.Ő most még nem alkalmas sem apának,sem férjnek.

2012. jún. 5. 21:25
 36/36 A kérdező kommentje:
22 vagyok, még én is bulizok, egyetem, stb.... csak belegondoltam... de nyilván, én se vagyok kész az anyaságra, bár sztem ez már olyan 1 idő után, h csak úgy belepottyan az ember, nagy készülődésnek sztem nincs értelme.... na, meg, azt se szeretném mondjuk, ha ő erőltetné rám.. ilyesmikről is hallottam már a közelemben 1 ismerőstől...
2012. jún. 6. 00:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!