Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom azt mondta, hogy ha gyerekről gondolkodok, akkor
ne haragudjak, de ne számitsak rá.. Azért ez durva, nem?
Figyelt kérdés
nem akarok gyereket, csak gondolkodtam, h mi lenne, ha becsúszna, és akkor ezt mondta. akkor ő nem is tervez velem, vagy mi a fene van? 26 éves... nem éretlen, tökre jófej, meg minden, de ez picit meglepett.. persze, nem várom el, meg nem akarom ezzel magamhoz kötni(mert sztem 1. ocsmány dolog, 2. nem is lehet...), csak kérdezem... mielőtt letámadna vki.
az a gondolat kell, hogy ha bármi történik vele, mondjuk becsúszik a gyerek, akkor valamilyen szinten számíthat rá
azért 1 év járás már felelősséget jelent, azt üzeni, hogy fontos a másiknak, kivéve, ha tényleg csak "tiniszerelem", ahogy a kérdező is írta, amikor csak eléldegélnek egymás mellett, míg össze nem vesznek/nem találnak jobbat
2012. jún. 5. 15:13
12/36 anonim válasza:
Szerintem nem erre gondol. Hanem arra, hogy "nem szeretné hogy becsússzon" "valamilyen csoda" folytán. Vannak trükkös leányzók sajnos. Ja, és ezt ne vedd magadra, nem rád értem, de attól még vannak.
2012. jún. 5. 15:15
13/36 anonim válasza:
# 11: egy év járás milyen felelősséget jelent szerinted? Azért találták ki a házasságot, és az élettársi kapcsolatot. Az tulajdonképpen szerződés gyerekvállalásra. AZ felelősség. (Persze van mikor az se számít, ha két ember nem jön ki sehogy sem...)
2012. jún. 5. 15:18
14/36 A kérdező kommentje:
jajjj, neeem.. én sose csinálnék ilyet, azért magam alatt nem vágom a fát...... :(
2012. jún. 5. 15:19
15/36 anonim válasza:
Csak azért írtam, mert tapasztalatom szerint rengetegen nincsenek tisztában, hogy tulajdonképpen mi is a házasság. Valamiféle ködös romantikus már már hollywoodi kép, ruháról meg tortáról, de hogy mit jelent, és mi az értelme, csak kevesen tudják. Mindenki meghökkenve dadog mikor megkérdezem :D
2012. jún. 5. 15:28
16/36 anonim válasza:
hát azért egy év járás nem egy egyéjszakás kaland, igenis jelent egyfajta felelősséget, és azt, hogy a másikat szereted
ha nem így lenne, akkor miért nem mondja meg, miért nem közli, hogy ez szexkapcsolat vagy nem akar semmi komolyat? ráadásul 26 éves, nem 16
2012. jún. 5. 15:29
17/36 A kérdező kommentje:
szerinte nem csak szexkapcsolat, és állitolag szeret engem.. de én másképp érzem, ő nem érti h miért....
2012. jún. 5. 15:32
18/36 anonim válasza:
Ezt most a 16-osnak mondom nem a kérdezőnek:
26? <sarcasm>Jézusom! Úristen!</sarcasm> Hol van még a 35! :D
Szóval, ha valaki nem tesz neked hűségesküt egy év után akkor te azt dobod igaz? Mert ezt állítod. Akkor te most mennyire szereted az illetőt, hogy csak úgy bekérdeznél neki egy ilyen tesztkérést és nem megfelelő válaszra csak úgy lapátra teszed? Zárthelyit nem akarsz vele íratni? :D
2012. jún. 5. 15:39
19/36 anonim válasza:
Ez nem hűségeskü, senki nem mondta, de lefordítva: ha neked azt mondaná a barátnőd, akivel egy éve jártok és elvileg szeretitek egymást, hogy ha megbetegednél és huzamosabb ideig ápolásra szorulnál, akkor ő lelépne, ahhoz mit szólnál? Nyilván ez nem mérhető egy gyerekhez, de ugyanaz a kérdés: ha már szeretjük egymást, akkor ha beütne a krach, akkor lelépnél vagy segítenél? Nem kell dobnia a srácot, és lehet én se dobnám, mindenesetre jelzésértékű, hogy jelenleg ne számítson arra, hogy a másik hosszú távra tervez vele, vagy hogy egyáltalán 1 év után komolyan veszi.
2012. jún. 5. 15:44
20/36 anonim válasza:
Nekem is pontosan ugyanezt mondta a barátom. Igaz,mi fiatalabbak vagyunk,én 20, ő 24, de már 5 éve együtt vagyunk,így aztán felmerült a téma és ezt kaptam.Őszintén szólva nekem is rosszul esett,de jobban belegondolva,most még én sem akarok a korom és a tanulás miatt,de később tuti szeretnék majd,addig meg benőhet a párom feje lágya is. Szóval az a lényeg,hogy amíg nem aktuális a probléma,addig fölösleges ezen agyalni,kidobni ezért meg pláne.Majd ha odakerültök és még mindig így gondolja,akkor lehet elgondolkodni a kapcsolat értelmén,de most még fölösleges.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!