Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem, de tudom, hogy nem illünk össze?! A szívem mást mond, mint az agyam. őrlődöm!
Augusztusban lesz 3 éve, hogy együtt vagyunk, 2 éve, hogy együtt élünk. Szeretem őt és tudom, hogy ő is szeret (pl viselkedéséből)..De! Látom, hogy nem illünk össze, mert teljesen más a temperamentumunk, mások a céljaink (vagyis neki csak a szája jár, nem tesz érte semmit), a hozzáállásunk az élethez. Nem haladunk az életben semerre, mert egyedül kevés vagyok bármihez (pl lakásfelújítás, közös programok..). Egyetlen dolog hozza lázba és ez a számítógépen való játszás, miközben beszélget a többiekkel. (Ez egészen addig nem probléma, ameddig tanulok, de ha éppen nem tanulok, akkor sem lehet kiszedni a gép elől)..sorolhatnám még a dolgokat, de akkor nagyon sok lesz a szöveg.
Olyanok válaszait várom, akik már voltak ilyen helyzetben, mit tettetek? Mi történt? Hogyan oldottátok meg? Bármi hasznos tanácsot szívesen olvasok, ha nem annyiból áll, hogy "minekvagymégvele"..
Köszönöm!
Én is erre gondoltam, csak egy dolog aggaszt: ezek a dolgok nem hiszem, hogy változnának, úgy érzem, hogy őt magát változtatnám meg ezzel!? Nem őt szeretném megváltoztatni, mert szeretem őt minden hülyeségével együtt. Csak a hozzáállás...ezen szerintetek tudna változtatni?
Tapasztalatok ha vannak, jöhetnek! Ment a zöld kéz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!