Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szeretem, de tudom, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretem, de tudom, hogy nem illünk össze?! A szívem mást mond, mint az agyam. őrlődöm!

Figyelt kérdés

Augusztusban lesz 3 éve, hogy együtt vagyunk, 2 éve, hogy együtt élünk. Szeretem őt és tudom, hogy ő is szeret (pl viselkedéséből)..De! Látom, hogy nem illünk össze, mert teljesen más a temperamentumunk, mások a céljaink (vagyis neki csak a szája jár, nem tesz érte semmit), a hozzáállásunk az élethez. Nem haladunk az életben semerre, mert egyedül kevés vagyok bármihez (pl lakásfelújítás, közös programok..). Egyetlen dolog hozza lázba és ez a számítógépen való játszás, miközben beszélget a többiekkel. (Ez egészen addig nem probléma, ameddig tanulok, de ha éppen nem tanulok, akkor sem lehet kiszedni a gép elől)..sorolhatnám még a dolgokat, de akkor nagyon sok lesz a szöveg.

Olyanok válaszait várom, akik már voltak ilyen helyzetben, mit tettetek? Mi történt? Hogyan oldottátok meg? Bármi hasznos tanácsot szívesen olvasok, ha nem annyiból áll, hogy "minekvagymégvele"..

Köszönöm!

2012. jún. 3. 17:23
 1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem odaírni, hogy én 23/L vagyok, jövőre diplomázom, ő 34/F és dolgozik.
2012. jún. 3. 17:25
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem említsd meg neki, hogy ne csak játszon, hanem veled is maradjon, elején minden féle képpen csak kompromisszumra kellene jutnotok, kevesebb játék, több veled együttlét, utána majd idővel, talán 0-ra szoríthatod a játékóráit. :)
2012. jún. 3. 17:26
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A kommunikáció híve vagyok. Ültesd le szépen és mond el a gondjaidat. Hogy mi az ami zavar, hogy te mit szeretnél elérni, és hogy társ-e ebben. Ugyanis szerintem a szerelem elég a kapcsolathoz, közös érdekes és célok kellenek. Nagyon hamar bele fogsz unni, ha csak te teszel a dolgokért, el fog mérgesedni a helyzet. Öntsetek tiszta vizet a pohárba, hogy ki mit szeretne és mit vár el ettől a kapcsolattól, és majd meglátod. Ha nem változna a helyzet, én szakítanék. 22/L
2012. jún. 3. 17:56
 4/5 A kérdező kommentje:

Én is erre gondoltam, csak egy dolog aggaszt: ezek a dolgok nem hiszem, hogy változnának, úgy érzem, hogy őt magát változtatnám meg ezzel!? Nem őt szeretném megváltoztatni, mert szeretem őt minden hülyeségével együtt. Csak a hozzáállás...ezen szerintetek tudna változtatni?

Tapasztalatok ha vannak, jöhetnek! Ment a zöld kéz :)

2012. jún. 3. 18:08
 5/5 anonim ***** válasza:
szia mi lett veletek kérdező?
2019. szept. 13. 06:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!