Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kitartanatok egy ilyen ferfi mellett?
A parom(37 eves ferfi) elegge nehez eset,nagyon befolyasolhato,nagyon ingatag a lelki egyensulya,peldaul: reggel meg semmi baja, delutan meg mar sem beszelni, sem talalkozni nem akar, de megigeri,hogy masnap,amikorra "megemeszti"( nem tudom mit), elmeseli,hogy mi a baja.Vegul,mikor masnap kerdem, akkor szinte ellensegkent kezel,hogy ne nyaggassam,nem akar beszelni rola, hagyjam a temat beken,mert engem NEM erint a dolog.
Ez kb.2 havonta megismetlodik, de sosem tudom meg,hogy mi volt a baja, mert vegul soha el nem meseli.
Szeretem ot, de ezeket a kitoreseit egyre nehezebben viselem, attol felek, egy napon mar annyira belefaradok ,hogy otthagyom...
31/N
Ha csak 2 havonta, és egy nap alatt "megemészti", de amúgy minden rendben van a kapcsolatban, akkor kitartanék.
Bár az engem is idegesítene, ha sose árulja el, mi baja volt, és szerintem elkezdenék fantáziálni hogy valami titkos ügyei vannak.
Én leülnék vele beszélgetni erről.
Elmondanám neki, hogy azért élünk párkapcsolatban, mert összetartozunk. Ha neki van gondja akkor ő mondja meg, ha neked akkor te. Lehet még segíteni is tudtok a másikon. Aki vállalja a párkapcsolatot az ne játsszon szabadságharcost egyedül... akkor maradjon egyedül.
Nem tervezek kapcsolatot pasival, de mint egy közülük, azért válaszolnék. Ha olyan komoly problémákba botlik néha, amit felszínesen megemlít, de aztán nem közöl részleteket, akkor egyszerűen nem vagy a bizalmi körében.
Én ha valamit nem akarok közölni a barátnőmmel, akkor nem közlöm, de nem is utalok rá és igyekszem nem is érzékeltetni vele, hogy bajom van.
Röviden: érdemes volna ezt a bizalmi problémát átbeszélned vele és, ha nem oldódik meg a dolog, akkor nincs miért maradnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!