Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kisebbségi érzésem van a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kisebbségi érzésem van a barátom mellett. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Butának ézem magam mellette.

Ő egy erős gimibe járt,én meg a város egyik legrosszabbikába.

Szerintem ő se tart valami okosnak..Mikor én mondjuk kaptam egy hármast,négyest(négyes átlagom volt egyébként) és mondtam neki ezzel kapcsolatban valamit akkor ilyeneket mondott,hogy: hát jó neked annyira nem megy a suli,vagy ha pl valamit nem tudok megcsinálni és hozzáteszem,hogy h*lye vagyok,akkor semmit nem mond rá.

Néha azért jól esne/esett volna ha érezteti,hogy nem tart h*lyének..

Hogy győzzem le ezt az érzést?Nektek volt már ilyen?

2012. máj. 19. 17:54
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nekem volt már ilyen, mondjuk egy másik szinten, szaktársak voltunk az egyetemen, és nem tudtam felvenni vele a versenyt. Nekem az segített, hogy tudatosítottam magamban, hogy cserébe vannak olyan területek, ahol meg én vagyok a jobb.

24/N

2012. máj. 19. 18:09
 2/13 anonim ***** válasza:

Nekem olyan érzésem volt csak, hogy én vagyok az okosabb. Én ebből nem csináltam ügyet, segítettem tanulni barátomnak. És aláírtam, hogy történelemből ő az okosabb, és más kérdésekben meg ő a tehetségesebb.

21L

2012. máj. 19. 18:14
 3/13 anonim ***** válasza:
Hát ebböl amit leírsz nekem is ez jön le, hogy ö ezt gondolja... beszéld meg vele öszintén.
2012. máj. 19. 18:16
 4/13 A kérdező kommentje:

Hát én ha így belegondolok kb egy területet tudnék mondani,amiben jobb vagyok.De nem ilyen sulis/tanulási téma.Ő mindig kitűnő volt.

Ő is segített már nekem,de akkor is ezt éreztem,hogy így áll hozzá,hogy na segítek már szegény tudatlannak.Hagy kaparjon valami rossz jegyet össze.

2012. máj. 19. 18:20
 5/13 A kérdező kommentje:
Úgy érzem,hogy azt el se tudja képzelni,hogy kaphatok jót is.
2012. máj. 19. 18:21
 6/13 anonim ***** válasza:
Ezt nem érdemes megbeszélni, ez egy tény, ami csak úgy változhat, ha elkezdesz tanulni. Az meg, hogy milyen az iskolád színvonala nem tudom hogy jön ide, hiszen attól még lehetnél ugyanolyan okos, mint ő.
2012. máj. 19. 18:23
 7/13 anonim ***** válasza:

Meg kell vele beszélni, mindenképp, mert ez megmérgezi a kapcsolatotokat.

Amúgy nem kell feltétlenül sulis dolgokra gondolni. Pl. a srác, akit mondtam, teát sem tudott egyedül főzni, én meg bármit megfőzök recept nélkül, és csodájára járnak. Biztosan van valami, ami miatt meg ő néz fel rád.

24/N

2012. máj. 19. 18:24
 8/13 A kérdező kommentje:

Szoktam tanulni,de kitűnő sose voltam.4-es átlagom volt általában.

Azért írtam az iskola színvonalát,mert már a legelején mikor megismerkedtünk akkor bennem volt ez,hogy mellette csak egy buta vagyok.Abba a suliba a gyengék mennek.

Sose tartottam magam jónak.Pont ezért is jelentkeztem annak idején abba a gyenge suliba.Ezt a sulit pedig általában lenézik.

Már egyetemre járunk egyébként.Mikor jelentkeztem alig mertem elmondani neki.Gondoltam furcsálná,mit keresnék én ott..Mondtam is neki ezt,annyit mondott,hogy nem.De mikor megtudtuk a ponthatárokat akkor meg se kérdezte,hogy nekem meg van-e.Mikor már órákig beszélgettünk,főleg róla,hogy neki megvan,gondoltam elmondom,hogy felvettek az mondta,jaa tök jó.Ha nem vettek volna fel,akkor mentem volna okj-re.Kérdeztem szerinte mire menjek,ajánlgatott végig,de azt sose mondta,hogy ne foglalkozz még ezzel,lehet,hogy felvesznek.

Lehet félre értelmezem..De nekem ebből is az jött le,hogy egyáltalán nem számított rá,hogy nekem is összejöhet.

2012. máj. 19. 18:39
 9/13 anonim ***** válasza:

Párom is kissé lekezelő tud lenni...

Sütöttem neki lángost, megdícsérte, de amikor újra sütni akartam rá pár hétre, megjegyezte, hogy a múltkori is jó volt, de nem éppen tökéletes, meg az exe ezt meg azt rakott bele, próbáljuk ki úgy. Apróság, de rosszul esett.

Sokszor vannak apróbb leszólásai, de ő ilyen. Persze, utána, ha látja, hogy rosszul esett, hagyja, hogy tomboljak magamban (addig úgyse tud mit tenni), majd hozzámbújik, és bocsánatot kér:-). Ez az egy gesztus kárpótol mindenért:-)

2012. máj. 19. 18:59
 10/13 A kérdező kommentje:

Ja és még annyi,hogy beszélgettünk egy szakról.

Mondtam neki,hogy oda inkább az olyan tipusú emberek mennek mint te.Az olyan tipusúak mint én,nem viszik olyan sokra.

Erre mondta,hogy hát lehet,hogy ő se fogja.

Ezeket csak azért írom,mert rossz érzés ez,sose mondott olyat,hogy de,képes vagy erre,menni fog az..Illetve néha mondta,mikor már szétizgultam az agyam egy doga miatt.Akkor mondta,hogy egy kettes csak meglesz.

Én pedig nem akarom ezt érezni mellette.

2012. máj. 19. 19:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!