Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan érzi a barátom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzi a barátom, hogy túl sokat kérek tőle?

Figyelt kérdés

Mostanában nem nagyon törődik velem, max. amikor filmet nézünk (ez az összes közös programunk), odabújok hozzá, és simogat, igaz, nagyon szeretem, de azért jó lenne, ha minden nap tudnánk egymással foglalkozni, mondjuk elmenni valahova (sétálni, fagyizni), vagy csak beszélgetnénk, ölelgetne, simogatna, csókolgatna, ilyenek...szexelni sem akar, nagyon hiányzik a közelsége, mit tegyek?

20/L

2012. máj. 16. 19:24
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Ha komoly dolgok miatt foglalt (munka, ezdes, stb.), akkor jogosan erzi, probalj megertobb lenni.
2012. máj. 16. 19:26
 2/14 A kérdező kommentje:
vicces, ma pont emiatt a két dolog miatt nem volt velem
2012. máj. 16. 19:28
 3/14 anonim ***** válasza:
Ha egy pasi nem akar szexelni, akkor elhidegült.
2012. máj. 16. 19:32
 4/14 anonim ***** válasza:
Akkor legy megertobb, ezek eleg faraszto dolgok, neha meg az ember eletkedvet is elveszi. Esetleg oldjatok meg az idohianyt egyuttalvassal, ha van hol!
2012. máj. 16. 19:33
 5/14 A kérdező kommentje:

próbálok megértőbb lenni, egyébként minden éjjel együtt alszunk.

hogyan vehetném rá több szexre, mindig az a kifogása ellene, hogy fáradt az edzés vagy a munka miatt?

2012. máj. 16. 19:36
 6/14 anonim ***** válasza:

Hat passz, magambol kiindulva nem tudom elkepzelni, hogy egy pasi ne akarja a szext... (esetleg ha 120kg vagy, de akkor meg nem lennetek egyutt :D)

Esetleg probalj szexibb pizsomat, ruhat hordani (netes szexshopokban nezz korul). Vegso megoldas: kurj felre! :P

2012. máj. 16. 19:38
 7/14 A kérdező kommentje:
megcsalni nem fogom, nem vagyok dagadt, és általában meztelenül alszom, arra is gondoltam már, hogy túlzottan hozzá szokott a testem látványához, ezért már nem hozza lázba...
2012. máj. 16. 19:44
 8/14 anonim ***** válasza:

Szia!

A stresszt kivéve, sztem bármikor fel lehet izgatni egy férfit, a lényeg, hogy ne számítson rá. Pl. ha elmegy fürdeni, meglepetésből nyugodtan utána lehet osonni, egy kis kényeztetésre, az tuti lázba hozza hogy csak úgy bementél és letámadtad (és itt nyugodtan lehetsz konkrét, majd a szádban erőre kap...). Persze a szexi fehérnemű sokat dob az egészen.

A meztelen alvásnak, igen, lehet ez a hátránya, hogy túlságosan mindennapos a látvány neki, és nincs benne érdeklődés, hogy már régen látta. Sztem mindig szexibb egy nő egy kis fehérneműben, mint a nélkül, ráadásul abból még ki kel csomagolni... :)

2012. máj. 16. 19:54
 9/14 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a választ :) megfogadom a tanácsod
2012. máj. 16. 19:58
 10/14 anonim ***** válasza:
8-asnal ott a pont a teljesen meztelen vs. szexi fehernemuben! Egy felig meghamozott banan is etvagygerjesztobb, mint egy teljesen meghamozott! ;)
2012. máj. 16. 20:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!