Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan érzi a barátom, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan érzi a barátom, hogy túl sokat kérek tőle?

Figyelt kérdés

Mostanában nem nagyon törődik velem, max. amikor filmet nézünk (ez az összes közös programunk), odabújok hozzá, és simogat, igaz, nagyon szeretem, de azért jó lenne, ha minden nap tudnánk egymással foglalkozni, mondjuk elmenni valahova (sétálni, fagyizni), vagy csak beszélgetnénk, ölelgetne, simogatna, csókolgatna, ilyenek...szexelni sem akar, nagyon hiányzik a közelsége, mit tegyek?

20/L

2012. máj. 16. 19:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem amikor egy férfi nem akar szexelni és a munkára meg az edzésre fogja, hogy nem tud veled többet foglalkozni, az megcsal. Ez egyrészt saját tapasztalat, másrészt másoknál is láttam ilyet. Sajnálom, de ez a véleményem.
2012. máj. 16. 20:01
 12/14 anonim ***** válasza:
Mond el neki. Ne feledd hogy minden kapcsolat titka a kommunikáció...
2012. máj. 16. 20:14
 13/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem szerencsés dolog saját negatív tapasztalatainkból bombabiztosan általános következtetést levonni. Feleségemmel 7 éve élünk házasságban, voltak, vannak konfliktusaink, de ezzel együtt boldogok vagyunk. Mindkettőnknél előfordul, hogy elutasítjuk a másik közeledését, de egyikőnk sem lépett félre soha, de az tény, hogy

1. vannak nehezebb időszakok, amikor örül az ember, hogy este végre aludhat

2. egy kis kreativitás csodákra képes :)

33FF

2012. máj. 19. 18:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Én sem vontam le bombabiztos következtetést, csak elmondtam a véleményemet. Amúgy más a helyzet sok év házasság után, meg más a helyzet 20 évesen. Az is más, hogy valaki egyszer egyszer elutasít, vagy folyamatosan elutasít. Mert egyszer egyszer érthető, mindenki lehet fáradt/beteg/gondterhelt, de ha folyamatosan elutasít, ott már baj van.
2012. máj. 20. 17:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!