Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan zavar engem, hogyha a barátom megbámul más lányokat?
minden pasi szeret nézegetni más lányokat,az enyém is... de engem nem igen zavar mert én is szeretek pasikat nézegetni..
te is biztos megnézel másokat,sztem gondold átttt! :D
veled van?:D
vagy azokkal a lányokkal jár?
te nem nézel meg más pasikat? (persze minden nő azt válaszolja hogy nem, de mindenki tudja hogy ez kamu)
De ha ez boldoggá tesz...
- Nem, nem jogosan zavar.
- Ha nem nézne más csajokat, akkor nem tudná hogy te vagy számára a legszebb, de így már tudja.
- Igen, minden pasi ilyen.
Ja és nem női szemmel nézd hogy kik a szebb lányok. Hidd, el hogy a férfiak ezt jobban meg tudják ítélni.
Szerintem ez természetes. Ha azt mondaná neked, hogy nem néz meg más lányokat, az nem lenne igaz, annak jobban örülnél?
Mindenki szereti érezni, hogy nemcsak a párja találja Őt vonzónak, hanem más is, de nincs ebbe semmi, ezzel csak nő a másik önbizalma, szóval szerintem ilyenen ne akadj fenn. :)
Azt azért vegyük figyelembe, hogy a ránéz nem egyenlő azzal, ha megbámulja és majd kiesik a szeme és még hasra is esik...
Szerintem sima bunkóság. Persze nem jár az ember csukott szemmel, de bámulni még akkor sem szoktam, ha nincs velem a párom, mert nem csak vele szemben tirpákság, hanem azzal is akit bámulsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!