Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan zavar engem, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar engem, hogyha a barátom megbámul más lányokat?

Figyelt kérdés
...Nem mikor együtt vagyunk, csak úgy általánosan. Számomra bosszantó, mert hogy is mondjam... Önbizalomhiányom van, és nem tartom magam annyira szépnek, így zavar, amikor a nálam szebb lányokat nézi. Azt én értem, hogy számára én vagyok a legszebb, de akkor meg minek néz más csajokat is? Minden pasi ilyen?
2012. márc. 2. 06:23
1 2
 1/19 anonim válasza:
0%

minden pasi szeret nézegetni más lányokat,az enyém is... de engem nem igen zavar mert én is szeretek pasikat nézegetni..

te is biztos megnézel másokat,sztem gondold átttt! :D

2012. márc. 2. 06:29
 2/19 anonim ***** válasza:
0%
te nem nézel rá más pasikra?hagyjuk már...
2012. márc. 2. 06:31
 3/19 A kérdező kommentje:
Minek nézegessek más pasikat, ha van barátom? "hagyjuk már..."
2012. márc. 2. 06:38
 4/19 anonim ***** válasza:
9%
Tehát valamilyen speciális csőlátással kiiktatod a más pasikat a látóteredből. Filmekben sem jegyzed meg hogy milyen jó pasi a főszereplő, sőt, nem is nézel olyan filmeket ahol pasi a főszereplő. Te tulajdonképpen látens leszbi vagy.
2012. márc. 2. 06:55
 5/19 anonim ***** válasza:
52%
Talán bekötött szemmel kellene járnia? Normális a pasi,de te nem,ha ezen kiakadsz.
2012. márc. 2. 06:58
 6/19 anonim ***** válasza:
43%

veled van?:D

vagy azokkal a lányokkal jár?

te nem nézel meg más pasikat? (persze minden nő azt válaszolja hogy nem, de mindenki tudja hogy ez kamu)

2012. márc. 2. 07:04
 7/19 anonim ***** válasza:

De ha ez boldoggá tesz...

- Nem, nem jogosan zavar.

- Ha nem nézne más csajokat, akkor nem tudná hogy te vagy számára a legszebb, de így már tudja.

- Igen, minden pasi ilyen.

Ja és nem női szemmel nézd hogy kik a szebb lányok. Hidd, el hogy a férfiak ezt jobban meg tudják ítélni.

2012. márc. 2. 07:06
 8/19 anonim ***** válasza:

Szerintem ez természetes. Ha azt mondaná neked, hogy nem néz meg más lányokat, az nem lenne igaz, annak jobban örülnél?

Mindenki szereti érezni, hogy nemcsak a párja találja Őt vonzónak, hanem más is, de nincs ebbe semmi, ezzel csak nő a másik önbizalma, szóval szerintem ilyenen ne akadj fenn. :)

2012. márc. 2. 07:23
 9/19 Pj0tr ***** válasza:

Azt azért vegyük figyelembe, hogy a ránéz nem egyenlő azzal, ha megbámulja és majd kiesik a szeme és még hasra is esik...

Szerintem sima bunkóság. Persze nem jár az ember csukott szemmel, de bámulni még akkor sem szoktam, ha nincs velem a párom, mert nem csak vele szemben tirpákság, hanem azzal is akit bámulsz.

2012. márc. 2. 08:49
 10/19 anonim ***** válasza:
33%
Tudod, hűséget fogadott, vakságot nem ;)
2012. márc. 2. 09:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!