Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jogosan zavar engem, hogyha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jogosan zavar engem, hogyha a barátom megbámul más lányokat?

Figyelt kérdés
...Nem mikor együtt vagyunk, csak úgy általánosan. Számomra bosszantó, mert hogy is mondjam... Önbizalomhiányom van, és nem tartom magam annyira szépnek, így zavar, amikor a nálam szebb lányokat nézi. Azt én értem, hogy számára én vagyok a legszebb, de akkor meg minek néz más csajokat is? Minden pasi ilyen?
2012. márc. 2. 06:23
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Na még egy kukába való csaj. Jöhet a következő.
2012. márc. 2. 09:59
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Attól, hogy diétázik, még megnézheti az étlapot.
2012. márc. 2. 10:08
 13/19 anonim ***** válasza:
65%

Pj0tr mondott eddig egyedül értelmeset, nagyon nem mindegy, hogy rápillant, konstatál vagy egyenesen szájtátva bámul. De hát mint tudjuk, az embereknek nem erősségük a mértékek közti különbség felismerése, ahhoz már gondolkodni kéne...

Szóval: a bámulás bunkóság, nem normális, nem helyénvaló. Ha csak rápillant, de semmi különös, nem hagy benne nyomot, az nem gáz.

2012. márc. 2. 11:22
 14/19 anonim ***** válasza:
31%

"Ha csak rápillant, de semmi különös, nem hagy benne nyomot, az nem gáz."

Szóval a b*zikat dicsőíted? Tdod valakinek még egészséges mértékű a tesztoszteron szintje (kigyúrtak, kondisok nem ilyenek, nekik alacsony) és bizony jó megbámulni egy csinos nőt. De ez nem azt jelenti ,hogy fél órán át bámulja vlakai, hanem 5-10 másodpercig. Homár herold.

2012. márc. 2. 13:51
 15/19 anonim ***** válasza:
Nem jogosan.
2012. márc. 2. 13:59
 16/19 anonim ***** válasza:

Hát, ha a barátnőjével együtt sétálnak, akkor elég nagy tahóság... nekem még egyik barátom se csinált ilyet, és a barátnőim barátai se. Nem akkor szabadultak Múúúúfalváról.

Ha nincsenek együtt, akkor mindkét fél szabadon bámészkodik, ez természetes, mármint ha igényük van rá. Ha nagy- nagy a szerelem, akkor az ember általában se nem lát, se nem hall :)

2012. márc. 2. 14:09
 17/19 anonim ***** válasza:
0%

így van, hűséget, és nem vakságot!!! :)

amúgy is, tutira te is megnézed a srácokat. ettől még tényleg téged szeret, téged ismer, te vagy a barátnője, nem?:) jaj meg amúgy is ezért van valamilyen szinten a szeme :D

2012. márc. 2. 20:06
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Azé nehogymá homokosnak legyen titulálva, akiben van annyi becsület, hogy nem csorgatja a nyálát más nők után, ha egyszer van barátnője... ez nem tesztoszteron kérdése. Nem is a férfiasságé. Hanem a lelkiismereté. Sajnálom, hogy egyesekbe csak ennyi szorult... mint valami kutya, ami elé ha bepucsít valami, rögtön megdugja. Sapiens sapiens...
2012. márc. 2. 21:10
 19/19 anonim válasza:
Szia az en baratom is megfigyel masokat es mar buszozas kozbe is mas lanyok segget nezegeti amit utalok es nem turok el ! Gyulolom az ilyent...ezelott elmondtam a magamet es hazudott h nem figyelte meg...emiatt vannak a legnagxobb veszekedesrk ...brutalisan feltekeny tipus vagyok..de ha mar a baratom velem van akk rngem nezzen ne mast...vagy kulomben takarodjon el jo messzire tolem mert mar unom az ilyen dolgomat tole...en trnyleg nrm szoktam mas fiukat megnezni! Csak a baratomat nezem nem mast! Bezzeg o mas lanyok srggrt bamulgatja barhol vagyunk... 16/L
2016. szept. 8. 16:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!