Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Zavar titeket, ha tapasztaltabb?
Fiúként zavar,hogy a barátnőm az egyetlen,akivel lefeküdtem,de ő előttem több fiúval is lefeküdt.
Úgy érzem,hogy nem tudok emiatt hosszútávon egyenlő félként lenni vele a kapcsolatban.
Most jó még,de kezdem ezt érezni.
Valószínűleg Én is így fogok lenni, ha egyszer találok magamnak barátnőt!:'/
19/F
csatlakozom.
19F
valszeg nekem is ilyen problémáim lesznek...ha majd talán egyszer lesz nőm.
"Attól még, hogy több fiúval volt együtt, nem biztos, hogy tapasztaltabb. Biztos, hogy a többi srácnál eljutott a szexig?"
Igen:eljutott velük a szexik.Én vagyok az ötödik vagy mi.
Látom ne vagyok fiúként egyedül ezzel.
Az a helyzet,hogy ha nem lenne nekem az első,akkor semmi gond nem lenne!
a férfiú büszkeség szól belőled...
"most még jó, de kezdem ezt érezni" ---> ne haragudj, de ezzel azt mondod, h még szeretnél egy kicsit gyakorolni a lányon, aztán ha már úgy érzed, h biztonságos szintre emelted a tapasztalatodat, akkor otthagyod vagy megcsalod, mert nem bírod elviselni, h Te csak 1 nővel voltál. Arra jó volt a barátnőd, h végre valahára valaki segített elveszteni a szüzességedet, de most, h már "nagy vagány vagy", már megveted azért, mert mással is volt.
Ez az alacsony önbecsülés primitív megnyilvánulási formája.
Persze nem bántani akarlak ezzel. (A fiúk sztem 98%-a ugyanígy gondolkozna/tenne a helyedben.) csak a véleményem kikívánkozott a nyilvánosság előtt.
lehet lepontozni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!