Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kisebbségi érzésem van a barátom mellett. Mit tegyek?
Butának ézem magam mellette.
Ő egy erős gimibe járt,én meg a város egyik legrosszabbikába.
Szerintem ő se tart valami okosnak..Mikor én mondjuk kaptam egy hármast,négyest(négyes átlagom volt egyébként) és mondtam neki ezzel kapcsolatban valamit akkor ilyeneket mondott,hogy: hát jó neked annyira nem megy a suli,vagy ha pl valamit nem tudok megcsinálni és hozzáteszem,hogy h*lye vagyok,akkor semmit nem mond rá.
Néha azért jól esne/esett volna ha érezteti,hogy nem tart h*lyének..
Hogy győzzem le ezt az érzést?Nektek volt már ilyen?
Off: Látom, Kennedy nem csak módfelett erkölcsös, de tökéletesen iskolázott is... És szerinte mindenkinek egyformán okosnak kell lennie, és életében egyetlen emberrel szabad csak lefeküdnie. A középkor szelleme kísért. Off vége.
Bocs, hogy az előbb azt írtam, hogy egy szinttel magasabban, teljesen az volt a benyomásom, hogy középsulis vagy. Egyetemen egészen más a helyzet, különböző szakokat (humán-reál) egyáltalán nem lehet összehasonlítani. Arról nem is beszélve, hogy a jegyeket soha sehol nem fogják kérdezni, az életben nem az viszi valamire, aki kitűnő. Hanem aki jól tanul és életrevaló is mellé.
Ez nem feltétlenül arról szól, hogy mennyit tanulsz, bár tény, hogy ez is tud motiválni. De szerintem nem jó, ha a felek versengenek egymással. Mondom ezt úgy, hogy lételemem a versengés.
A párod vsz nem érzi, hogy megbánt ezekkel az apróságokkal, mert hiába kitűnő, nem adatott neki túl nagy empátiás készség. Mondd el neki, hogy ez téged bánt, beszéljétek meg. Vsz azt fogja mondani, hogy ugyan, ne butáskodj, te meg sokkal ügyesebb vagy nálam ebben meg abban. Minden kapcsolatnak ez az alapja, a kommunikáció.
24/N
szia
én 8 éve vagyok párommal, nekem érettségim van, nem megy semmilyen suli, lusta vagyok meg nem is okos... ő meg diplomás programozó.. már azon agyalok ha melót kap jobban keres én meg egy gyárba rohadok... de rendes... nem piszkál vele (néha előfordult) de ez csak a mi fejünkben van. Jól főzök és ha arra kerül a sor én itthon csodásan megállom a helyem. De a suli sose ment. És ő lesz a főkereső meg az agy meg minden... néha rám jön h senkinek érzem magam mellett néha meg leszarom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!