Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehetséges idővel?
Figyelt kérdés
volna egy lány barátom nagyon megértjük egymást sok bennünk a közös tehát nagyon jól elvagyunk ketten én már bepróbálkoztam nála majdnem mikor megismerkedtünk de ő pár ok miatt nem akart tőlem többet barátságnál.. Szerintem külsőre nem tetszem neki és e miatt de ennek ellenére belém tud szeretni vagy így lehetetlen ?2012. jún. 2. 23:17
2/5 anonim válasza:
Beléd tud szeretni de ha valami okbol kifolyolag neki mégsem jössz be annyira akkor nehezebb lesz
3/5 anonim válasza:
Szerintem ha már régebben ismeritek egymást és eddig nem akart többet barátságnál, akkor nem is fog. Amikor egy srác nem tetszik külsőre, de jó fej, akkor a lányok azt szokták mondani, hogy "inkább legyünk barátok".
4/5 anonim válasza:
Mennyi idosek vagytok?Miota ismeritek egymast? nem mindegy.
Sajat esetembol tudom,hogy ha egy nonek nem jossz be kulsoleg is, nincs meg az a szikra, keves az eselye,hogy beled szeressen.Maximum egy gyenge pillanataban(amikor pasigondjai vannak) megfordulhatsz a fejeben, de az hidd el, nem tart par napnal tovabb.
Most gondolj bele, tudnal te olyan lannyal szeretkezni,akinek a latvanya nem kellemes erzesekkel tolt el???
5/5 A kérdező kommentje:
17-18 jó végülis jogos de gondoltam beleszet a személyiségembe és idővel a külsőm is megtetszik neki :) mert azért nem vagyok olyan ronda...
2012. jún. 3. 21:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!