Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idővel inkább elfelejt vagy hiányzok neki?
Figyelt kérdés
Ha vége egy kapcsolatnak akkor szokták mondani idővel jön rá az ember hogy hiányzik neki a másik. 2,5 hónap után szerintetek egy férfinek hiányozhatok még (tudom mindenkinél más de előfordulhat-e) vagy minél több idő telik el a szétválás óta annál inkább felejt el? Én még ugyanúgy gondolok rá minden nap, lehet túl sokat is, még ha a végső szót én is mondtam ki. 26N2012. máj. 25. 13:49
1/9 anonim válasza:
Tényleg mindenki más. Én például minél több idő telik el, annál inkább mondok le róla és tudatosítom magamban, hogy vége. Nem reménykedek és egyre kevésbé hiányzik az illető.
2/9 anonim válasza:
ahogy telik az idő úgy fogsz egyre kevésbé hiányozni neki, szépen lassan hozzá lehet szokni, hogy nincs már a másik mellette, ha meg társaságba jár akkor meg még hamarabb elfelejt, ha pedig van is á kinézőbe egy újabb lány akkor egyáltalán nem gondol rád, mert a következő nő köröl forog minden gondolata
3/9 anonim válasza:
azt nem értem ha te mondtad ki a végsö szót,hogyhogy hiányzik neked? meg különben is ti csajok vagytok akik hamarabb túllépnek...amugy meg mindig annak a félnek szokott hiányozni jobban,sokáig a másik akivel szakitottak nem annak aki szakitott......nem értelek!!!
4/9 anonim válasza:
Kedves utolsó! Biztosan sokat csalódtál, de ne általánosíts! Egyáltalán nem "mindig ti csajok" léptek túl hamarabb... és igen, van, amikor szakítunk, mert tele a hócipő, de még szeretjük a másikat titkon. Csak ésszel belátjuk, hogy semmi értelme. Tudom, miről beszélsz kedves kérdező! Sajnos a válaszom az, hogy igen, elfelejt. A kapcsolat, ha mindkét fél számára fontos, nem szakad meg. Ha megszakad, akkor az egyik fél távolodik. Akárhogy is történt, ha azóta nem keresett, nemigen van remény, hogy gondol rád. Higyj az eszednek és próbálj meg te is továbblépni!
5/9 A kérdező kommentje:
Így van ahogy az utolsó ma 15:49 írta. Mindegy, továbblépek tudom, hogy így kell lenni
2012. máj. 25. 16:02
6/9 anonim válasza:
utolsó elötti:
nem értem a csajokat,ha titko még szereted,nem felejtetted el akkor miért nem keresed fel?
azzal sem értek egyet,hogy ha 2 fél elvált nem lehet folytatás ,de lehet,ahogy az élet minden más területén is lehet újrapróbálkozni
7/9 A kérdező kommentje:
mert sok gond volt utóbbi időben (figyelmetlen volt én is rossz időszakban voltam, nem volt munkám) és így összejött minden ezért szakítottam. én nem fogom felkeresni, majd ha úgy kell lennie úgy is lesz még valami ebből ha nem nem.
2012. máj. 25. 17:38
8/9 ASOT válasza:
Az életben egy dolog biztos! Azaz Elmúlás! De az holtbiztos!
szóval a válaszom a kérdésedre igen! egyre kevésbé érdekled...és ha talál valakit akkor már csak egy emlék leszel...
9/9 anonim válasza:
de ha nem keresed fel,hogy lesz szerinted bármi belöle???
te szakitottál vele,igy ö nem léphet,nem tud!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!