Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nem is hiányzok a barátnőm...

Már nem is hiányzok a barátnőmnek? Vagy most mi van?

Figyelt kérdés
Nem voltam itthon pár napig, és olyan szótlan... Messze lakik így nem tudunk gyakran szóban beszélgetni. Azt hittem hogy jobban hiányoztam neki :( Alig mond valamit :( Kérdeztem hogy mi a baj, azt mondja semmi meg hogy nem történt vele semmi :( Annyira gáz, nekem meg tökre hiányzott :(
2012. márc. 18. 17:45
 1/3 anonim ***** válasza:
Hát, ez szomorú. Próbáld meg kideríteni az okot, lehet, hogy valami más áll a háttérben.
2012. márc. 18. 18:07
 2/3 anonim ***** válasza:
Ez a lány tipikusan viselkedik.Pár nap külön lét után nem tudtok miről beszélgetni?Normális esetben neki is lelkesnek kellene lenni.Sztem ő nem szeret téged, lehet egy harmasik van a képben.
2012. márc. 18. 18:26
 3/3 anonim ***** válasza:

nem kell egyből a legrosszabbra gondolni!! őszintén tapasztalatból beszélek.

a barátommal minden nap találkozunk ugyan, de ez a buszon való alig egy óra alvást jelenti hétköznap. magyarul szinte alig beszélünk (a hétvégét kivéve). sokszor van olyan, h lenne mondanivaló, de inkább alszunk, mert iszonyatosan kimerülünk...

na az a lényeg, h vehetjük úgy, h ugyanabban a helyzetben vagyunk.

nálunk is szokott olyan lenni, hogy egyszerűen nem tudunk egymásnak mit mondani. egyikünkkel se történik semmi érdekes, egyszerű emberek vagyunk, vannak szürke hétköznapok. a kedvesem néha ezen be is pöccen, mert nem érti h miért nem tudok mesélni (alapból egy csacsogógép vagyok, be nem áll a szám...). ő is azt szokta hinni, h haragszom, v vmi más baj van, és olyankor nyaggat, azzal meg felidegesít... (szóval szerintem ne piszkáld. :D)

pedig olyankor is imádok vele lenni, amikor kussolok. és folyton hiányzik, és imádom őt.

mondjuk nektek korlátozottabbak a lehetőségeitek a távolság miatt, mi ilyenkor összebújunk, alszunk vagy filmezünk.

miért nem voltál otthon? mesélj neki arról, h mi történt veled, míg távol voltál. lehet h megviselte, h hiányoztál neki. mondd neki, h ő neked nagyon. nyáladdz neki egy kicsit! és bízz benne h igazat mond! mert mondom, ha nyaggatod, csak felcseszed az agyát. (de ha a nyáladzás nem segít, akk tényleg lehet vmi a háttérben - magamból kiindulva)

2012. márc. 18. 19:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!