Szerinted gáz? Mit mondjak ezek után barátnőmnek?
Lehet hogy túlreagálom. Van egy lány, egyiik legjobb barátnőm, aki mostanában enyhén elkezdett rossz lenni. Én nem is mondtam itthon semmit, nem azért mert nem szoktunk beszélni, hanem mert nem került szóba, nem tartottam fontosnak. Dehát ugye a többi gyerek mondja a szüleinek, és ők meg az én szüleimnek, akik megkérdezték tőlem, hogy mi van vele, mert sok mndent hallottak. Én meg elmondtam hogy vannak lógásai. Mondjuk arról egy szót nem mondtam hogy cigzik inni jár stb... Lényegaz, hogy ez a lány ma jött hozzánk valamiért, és anya ment kinyitni a kaput, apum meg így sprintel utána hogy beszoljon neki, hogy 'héé hallottam dolgokat, megjavultál?' és ezt állítása szerint nevetve, viccesen mondta. Nemis az ahogy mondta, hanem hogy egyáltalán mondta, mert most mit fogok mondani neki miért pofáztam?
Szerinted bunkóság volt, vagy én reagálom túl? (bocsi a hosszú szövegért)
14/L
Szerintem , nem volt bunkóság. Rákéne jönni-e annak a lánynak ,hogy ez nem jó dolog amit művel. És előbb utóbb számára (ilyesmi , mint mondtad) kellemetlen kérdéseket kap.
De mivel a legjobb barátnödröl van szó, az is érthetö , hogy kérdöre von , hogy ezt most mért kellet. De szerintem beszéljétek meg ezt a dolgot ketten , hogy áljon le, nem csak az egészsége miatt, de a környezetére tekintve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!