Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Facebook gondok! :-/

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Facebook gondok! :-/

Figyelt kérdés
Úgy gondolom,hogy jól megvagyunk barátommal. Próbálok jól kinézni,sportolok odafigyelek magamra. Akkor miért lájkolja a face-n egy csaj képét,ha tudja,hogy ez idegesít engem? (Nem konkrét csaj,hanem bárki aki csaj)Korábban volt már ilyen,kiosztottam értem. Megértette,hogy ez nekem rossz. Akkor amikor minden jó,miért kell magamutogató csaj képét lájkolni?:-/ Kérjem számon,vagy "ne legyek oda érte annyira" és majd rájön?Mit tegyek?Légyszi segítsetek! 22/NŐ

2012. jún. 1. 21:58
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Ne nézd a facebookot egyáltalán!.

Jó pár kellemes és nyugodt pillanat vár rád ha megteszed.

A nyugalom a szépségre is jó hatással van.

2012. jún. 2. 12:08
 22/24 anonim ***** válasza:

Az én pasim és minden majom csajt lájkol, megmég ki van neki tévve másik lány neve (hogy azzal van kapcsolatban) tagadja, pedig tudja hogy fáj nekem!

Az ilyesmire meg kell mondani hogy nem tetszik és ha nem változtat akkor "vagy megszoksz vagy megszöksz"!

2012. jún. 11. 22:09
 23/24 Johnny B. Goode ***** válasza:

17. válaszoló (maga a Kérdező)

Bocsi, "sokáig voltam távol..." :D

Azt kívánom Neked, hogy ez legyen a legnagyobb probléma az életedben!

2012. jún. 12. 16:53
 24/24 I am God ***** válasza:

Na de emberek!!!

Komolyra fordítva a szót...

Az a szar alak LÀJKOLT 1 képet!!!

Ezt nem szabad elviccelni meg "tragédiázni" ez tényleg komoly...

Kedves kérdezö MÈSZ TE A P*CSÀBA!

Ez neked a nagy probléma, hogy egy lány képét lájkolta a pasid? Talán nézz egy kicsit magadba, ha az én barátnöm lennél, és igy gondolkodnál, meg te szeretnéd hordani a nadrágot, ugy kivágnálak megzavarodnál mint a húsleves.

Gyeeerekek...

2012. aug. 24. 19:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!