Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Facebook gondok! :-/
Egyáltalán nem verseny, csupán valamilyen módon tudatni akarom vele,hogy egyenrangúak vagyunk a kapcsolatban,és nem vagyok se kevesebb,se rosszabb.
Jelenleg 3 lehetőségem van.:
-nem szólok semmit,és minden megy tovább
-balhézok
-"felveszem a versenyt"-ám nem a piti jelölgetéssel,hanem,éreztetem vele,hogy teperjen,és nem feéltékenykedek
Ezzel jól megbünteted!
Ja, és szex se legyen!
Hadd tanulja meg az a mocsok...
Johnny B. Goode!
Örülök,hogy jól szórakozol, de ami neked humor,másnak probléma!
Sajnos a kapcsolatban az egyik fél mindigis dominánsabb. Ez ellen nem lehet mit tenni, ez törvényszerű! Ebben az esetben sajnos elég kevés dolgot tudsz tenni. Ugyanazzal nem szivathatod vissza, hiszen abból csak egy harc alakulna ki, ami idővel elfajulna. Most le kéne vele ülj és meg kellene beszéljétek ezt a dolgot. El kéne mond a bajodat és meg kellene értetni is vele! A kapcsolatot csak ez után, ezzel a face-h.lyeséggel függetlenül kell megváltoztatni. Fel kell vegyed a kesztyűt és tudatosan vissza kell küzdjed magad legalább a kb egyenrangúságig. Saját példánk, hogy mindig futottam a barátnőm után, mert nem akartam elveszíteni. Mindig a kedvében jártam, mindig az övé volt az utolsó szó, mert nem akartam veszekedni, (szóval papucs voltam, amit ő észre sem vett!). Nemrég elkezdtem tudatosan változtani ezen. A barátnőm emiatt kirakott, de szeret még és gondolta, hogy majd futok mint eddig. Hát nem... 1 hét múlva visszajött, sértődött volt mert nem futottam utána, de ki akart békülni. Én nem akartam... Végülis összeszedte magát és kibékültünk. Tegnap összevesztünk egy kicsit, otthagytam, nagyon meg volt sértődve, minden baja volt. Elmentem melózni, facebookon nem írtam neki mert dolgom volt, majd mire visszamentem kétségbe volt esve, hogy haragszom rá. Bocsánatot kért a veszekedés miatt, nekem volt igazam, odafigyel magára. Ha ez pár hónappal ezelőtt történt volna, nem kért volna bocsánatot, elkönyvelte volna, hogy neki van igaza és kész. Most azt mondanám, hogy nagyjából egy szinten vagyunk, már csak a megszokás miatt várja el, hogy fussak utána, de hamar észreveszi magát és bocsánatot is kér!
A faceről pedig annyit, hogy sokan jelentéktelennek tartjátok azt, ami ott van. A barátnőmet egy srác rendszeresen 'bökdöste', a barátnőm bármit megosztott, a srác lájkolta. A melója miatt jóban kell lennie a sráccal, de kérdeztem, hogy ez mégis mi. Áhh semmi, csak haver, néha el akarja vinni mekizni kocsival, meg mindent lájkolgat, de ugye nem akar semmit, nem tesz semmi olyan megjegyzést. Meg persze rólam is tud és nem is próbálkozik. Hát persze.... Nekem is ugyanaz van a lábam között.... Ismerem az ilyet. Megkértem a barátnőmet, hogy beszélgessen már el erről a sráccal. Megdumálták, hogy a barátnőm szeret engem, nem kell neki más, meg ugye a srác sem akar tőle semmit... A srácnak feltűnt, hogy nem jön össze. Azóta egyszer sem bökte meg, semmit sem lájkolt a barátnőm adatlapján.
Ezek csak apró h.lyeségeknek tűnnek, de sok dolgot jelezhetnek! Van amikor nincs alapja a dolognak, van amikor van. Jobb az óvatosság!
Ha te ezért ráförmedsz a barátodra mert lájkolt egy képet, akkor te 22 éves létedre szégyeljed magad. Ha ö ezt hagyja, és nem szól vissza, elfogadja, hogy egy ilyen buta nö ezért kiossza, akkor megérdemlitek egymást.
Komolyan ez elég súlyos...
Mit tegyél?
TÖRÖLD MAGAD ARRÓL A SZ*RRÓL ÉS ÉLJ NORMÁLIS ÉLETET!
(többiektől bocs, ez kikívánkozott...)
Lájkolja a képét? Tragédia! Vagy manapság már a lájkolás felér a dugással, vagy mi? Főleg, hogy nem konkrét csa (tehát nem "kavar" valakivel), hanem csak úgy általánosságban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!