Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Facebook gondok! :-/
Nem szép tőle! Főleg ha már mondtad neki, hogy ne csinálja. Igazából nem tudom megérteni, hogy ez miért jó bárkinek is. Én soha nem lájkolom egy csajnak sem a képét (persze itt a magamutogatókra gondolok), mert belegondolok, hogy ilyenkor mit érezne a barátnőm. Ahogy nekem sem tetszene, hogy kockáshasú modellsrácokat lájkolgat és olvadozik a barátnőivel, úgy gondolom ez fordítva is érvényes.
Tehát nem értem, hogy a te barátod hogy gondolkodik. Vagy egy tapló aki ebbe bele sem gondol, vagy sz.rik rád...
Köszönöm a válaszokat!
Nem szeretném kinevettetni magam,nem ez a célom. Házisárkány sem akarok lenni. Csak valahogy éreztetni akarom majd vele,hogy nem ő van a nyeregben. Beégetni semmi esetre sem akarom magam,amellett,hogy az ő önbizalmát növeljem!:-/
"Csak valahogy éreztetni akarom majd vele,hogy nem ő van a nyeregben"
Ez valami megmérettetés? Valami verseny? Kiváló. Ezért vannak a kapcsoaltok ma a süllyesztőben. Összejönnekj az emberek egymással az első randin, másodikon már összeköltöznek ,azt hiszik, mennyire fejlettek, azt a fenéket. Semmik. Egyre antiszociálisabbak az emberek, pláne a városiak (jól olvastátok, jól írtam).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!