Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az alábbiakkal manipulál a párom. Hogyan kell kivédeni? Tanulni akarok.
alapfelállás: a srác macho, nem hajt senkire, mindenki a tenyeréből eszik, de hűséges, ragaszkodó, család motivált.
most a vőlegényem. és az alábbiakkal nem tudok mit kezdeni
példák:
- tegyük fel szeretetéhes vagy. közlöd vele, hogy hanyagol, de jön azokkal, hogy te se bújsz hozzá, te se öleled és a végén észre sem veszed magad, de neked kell bizonygatni, hogy te szereted őt - és a helyzet ezzel változatlan.
- néha megalázóan nyitott más nők felé, szólsz neki, hogy ez téged zavar, de ezt is elferdíti, hogy neked van kint a melled, te vigyorogsz a haverjaira, ő milyen tiszta és ártatlan és voltaképp megint az a vége, hogy te bizonygatod, benned meg lehet bízni- és ezzel ő el is intézte.
1. ha meg bánt téged, mérges vagy, bocsánatot kérni soha nem tud, sőt bizonygatja, hogy neki van igaza, te mennyire hibás vagy ebben, abban, ha sírsz már észre sem veszi, utolsó kínodban nem tudsz mit tenni, csak nem hívod, megszüntessz vele minden kontaktot - cserébe ő sértődik meg, hogy ahogy viselkedsz, az nem kapcsolat, tehát mártírként tünteti fel magát, hogy te milyen vagy, miattad nem vagytok együtt, stb - tehát megint te mentegetőzöl
2 ha nem birod és szakítasz, rád terheli az egész felelősséget, hogy te akarsz lelépni, nem szereted őt és rendben.
3 ha felveszed a harcot, kiállsz magadért, szembesíted önmagával, hogy milyen "bunkó" veled, a lehető leghiggadtabb kimértséggel rád hagyja, szinte mindig ugyanaz a válasza: "rendben"
nos tekintve hogy szerintem szakítunk - mostanában fogunk leülni - de van egy srác akivel sokat beszélgetek, kísértetiesen már most ugyanezeket kapom attól is.
elmondta, hogy ő soha nem szakít, mert "így nincs mit megbánni" mindig őt dobják ki, ha vége(2-es pont a mostani páromnál). ezt egyszerűen közölte.
aztán várod a jelzéseket, hogy tetszel e neki, mit gondol rólad, de folyamatosan olyanokat feltételez rólad, hogy te csak szórakozol a srácokkal, lehet vele is, tehát még kapcsolat sincs, de már te mentegetőzöl, hogy benned meg lehet bízni, neked tetszik ő(ez meg az 1-es pont)
és volt, hogy közöltem vele, hogy veszélyes típus rám nézve :) ezt teljesen negatívan értette,majdhogynem megsértődött és annyit írt szó szerint: na mit??? hogy "RENDBEN"(3-as pont)
HELP
Akkor meg ne legyél ilyen rinyap.csa. (bár egyértelműen dobni kéne a p.csába mind a kettőt, mert ezek nem úgy akarnak családot és házasságot, ahogy te gondolod, ezek idomított házi robotot keresnek, aki úgyis behódol majd mindennek, és ha esetleg félre kúr, még akkor is őt lehessen megdumálni arról, hogy ő a hibás)
Ha jön bármivel, hogy de mi az, hogy ő a hibás, mikor igazából te vagy, vágd pofán, hogy ne tereld a témát, és ne engem vádolj hazug szarságokkal, mikor te is és én is tudjuk, hogy ez most lett kitalálva, mert nem bírja a szembesítést, szóval légy férfi, és ne egy taknyos kölök.
(Pasim próbálkozott egyszer, mikor számon kértem egy genyó húzásáért, hogy egy röhejesen fiktív koholt szarral próbált visszavágni, hogy technikailag én tehetek az egészről ő meg ártatlan. Ezzel azt is elérte, hogy képtelen legyek a továbbiakban normálisan beszélni vele, mert durván leordítottam a fejét, hogy még képes és kitalált baromságokkal mentegeti magát, hát hogy nem sül le a pofájáról a bőr... Végül nem szólt semmit, de feladta.)
Ha súlyos eset, és görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy márpedig te vagy a hibás, akkor pedig pont semmi, azaz zéró esélyed van ezen dolgok megváltoztatására.
De amúgy téged elnézve, és tudva, hogy én elég kemény vagyok és képes vagyok erre, úgy gondolom képtelen lennél így beszélni a pasiddal, viszont nevetségesen parázol attól, hogy így majd egyedül maradsz, végeredményében bent ragadsz vagy ebben, vagy a következő halálra ítélt csicskasorsú kapcsolatodban, és majd 40 évesen jössz rá, esetleg gyerekkel, hogy anyagilag még nehezebb legyen, hogy az egész életed sz.art sem ért eddig, és bár már az elején változtattál volna rajta.
Na akkor aztán tényleg megkeseredett leszel...
"Igen. Szándékuk a házasság- egy olyan nővel, akire fel tudnak nézni és kevésbé manipulálható."
ebből is látszik a hibás én vagyok, nem a másik fél.
"tönkre fog tenni lelkileg. lassan és kíméletlenül. el kell határolódnod az ilyenektől, és keresni egy rendes férfit, nem ilyen lelki terroristákat. mert ez az."
igen, lelkileg a csőd szélén állok. és kerestem mindig a rendes férfit. a vőlegényem 50-ből 1 találat volt végre, a mostani vki meg több
év eredménye, hogy egyáltalán érdekel valaki.
"görcsösen ragaszkodik ahhoz, hogy márpedig te vagy a hibás, akkor pedig pont semmi, azaz zéró esélyed van ezen dolgok megváltoztatására.
De amúgy ....úgy gondolom képtelen lennél így beszélni a pasiddal, viszont nevetségesen parázol attól, hogy így majd egyedül maradsz,"
első része teljesen igaz sajnos a zéró felállás :(
az ahogy én kiállok magamért, az nagyon is kemény, nagyon sokszor leoltom, szinte már sokszor szabályosan lenézően beszélek vele, fentről, van, hogy kiröhögtem (pl a szemezések, flörtölések miatt egyszer bevágtam neki gúnyosan, hogy nem értem ezekre miért van szükséged, ettől még úgy sem tudsz senkit meg*ni he he - hát szóhoz sem jutott, másnap meg teljes erővel leordított, hogy betegesen féltékeny vagyok - csakhogy neki legyen igaza :(.
és nem parázok nevetségesen az egyedülléttől, tekintve, hogy most éppen ÁLLOK ELÉ a lehetséges szakításnak! ahogy eddig is nagyon is zokon esett neki, amikor ezzel zsarolt, hogy rábólintottam tökéletesen, mint egy katona.
akkor úgy teszem fel a kérdést:
milyen jellem az, aki ilyenből szeretetet vált ki, nem háborút?
mit reagál, ha megbántják, mit reagál, ha bizonygatnia kell, mit reagál, ha hanyagolják?
Az ilyennek csak az a jó, aki behódol de azt meg szarba se veszi- aki harcolni kezd vele.. ott meg kő kövön nem marad.
Hülye vagy ha ennyire ez kell. Megérdemled hogy a 0ra redukálja az önbecsülésed és lelki terrorban tart ha egy ilyen kell.
első sor teljesen igaz.
csakhogy az ilyen srácok is tudnak szeretni. az ilyen srácoknak is kell, hogy szeressék őket.
a többi meg akik meg fordultak az életemben (akár ismerkedés szintjén) vagy papucsok, vagy csak arra mennek, vagy a párjukat csalják - kisstílűek - vagy csúnyák, vagy magatehetetlenek, utálják a saját munkájukat - de nem is keresnek másikat, vagy igénytelenek, stb stb
akiről beszélek, pedig helyesek, sikeresek, hűségesek, igazi boldogságra vágynak, nem kisstílű kapcsolatokra, ha szabadok nem mondanak minden nőnek igen-t, sőt, képesek azokat elutasítani - főleg a plázacica féléket, stb.
"a végén meg senki nem fogja majd a kezed se gyerekek, se senki, amikor a halálos ágyadon fekszel öregen."
Nem hiszem hogy rögzült minden a Csernus könyveiből, mert ezt nem írtad volna le!
"ebből is látszik a hibás én vagyok, nem a másik fél. "
dehogy is. ez is már csak az ő munkásságának az eredménye. beléd sulykolta, ha valami rossz törtánik, az csak miattad lehet. tudod mi lesz ebből? ha esik az eső, még azért is magadat fogod okolni. az olyan ember, aki állandóan a másikra hárítja a dolgait, gyáva féreg akit legszivesebben eltaposnék.
meg mi az, hogy nem tud bocsánatot kérni? az ilyen nem ember.
fogalmam sincs, hogy egy ilyenben mit lehet szeretni.
a másik meg...pff az is szánalom.
"de folyamatosan olyanokat feltételez rólad, hogy te csak szórakozol a srácokkal, lehet vele is, tehát még kapcsolat sincs, de már te mentegetőzöl, hogy benned meg lehet bízni, neked tetszik ő"
ez mi? nem véletlenül egy ovodás kislánnyal akarsz te összejönni, akiből az anyja nem verte még ki a hisztis hajlamot? jobb esetben csak egy lelkironcs kisfiú, aki kapott már az élettől, és ezt kvázi rajtad veri le.
megsértődött? mondtam én, hogy kis r*banc :D hála Istennek. legalább könnyebb lesz tőle megszabadulni.
az ilyenek élvezik azt ha szenvedni látnak téged, hidd el. neked ez jó? Sajnos nem ismerünk Téged kérdező, de ha te ezt élvezed, mazochistta vagy tudat alatt, akkor mondd meg, és ne sajnáltasd magad. akkor részemről itt sem vagyok. de ha ez komolyan rossz neked, hallgass a jó szóra kérlek. a saját érdekedben. ha ez így megy tovább, a legrosszabb rémálmaid fognak valóra válni. amúgy sajnos én tudom mi lesz. ha fogsz is bírni szakítani a barátoddal,(20% esélyt látok rá, hogy nem szerel le két szóval), akkor vissza fogod őt fogadni. vag a másik világszánalmához fogsz menekülni
akiről beszélek, pedig helyesek, sikeresek, hűségesek, igazi boldogságra vágynak....." blaa blaa blaaa. ezt honna veszed? tőlük? vagy te látod így? ha az utóbbi igaz, az sem baj. a hibáiból tanul az ember.
megmondom én neked, hogy belül milyenek az ilyen emberek. Nagyon gyengék, gyávák, és gátlástalanok, akiket tönkrevert az élet(kiskori traumák, alkoholista szülők, vagy szerelmi csalódás), és az elszenvedett rosszat azokon verik le akiket szeretnek, mert ez örömet okoz nekik. egész életükben gyengébbek voltak mint más, szenvedtek, de most őmiattuk szenved valaki. ez okoz nekik örömöt.
Ha te egy ilyen emberrel akarsz lenni, sok sikert hozzá. Esetleg ha akarsz, privátban kérhetsz elérhetőséget, és én segítek neked visszatérni az életbe, majd ha szükséged lesz rá. Ingyen és bérmentve, mert én már átéltem azt ami rád vár, és tudom, hogy egyedül milyen rossz.
nos a párommal befejeztük. nem volt könnyű, tekintve, hogy bármit mondtam, amiért vége egyből kifordította, hogy én vagyok a hibás, én tehetek róla, én csesztem el, miattam van vége, folyamatosan magyaráztam, hogy nem jól látja,szembesítettem önmagával, mikor mondta utoljára hogy szeret, hányszor zsarolt szakítással, dehát mindent elferdít én vagyok a sz*r.
így utoljára annyit mondtam, ha ennyire utálsz, meg ha ennyire neked van igazad, éld hát az életed, mit keresel még itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!