Mit tegyek, ha apuval akarok élni, de a felesége nem lát szívesen?
Úristen, szegénykém! :( Ez ám a gáz helyzet. A szüleid amúgy tudják, hogy hogyan állsz a párjaikkal? (hogy az új nevelőapukád egy rosszindulatú, a mostohaanya meg nem kér belőled?)
Én biztos kidobnám a pasimat, ha a lányommal nem jönne ki!!! Bár lehet, anyukád úgy gondolja, hogy úgyis hamarosan "kirepülsz" a családi fészekből, és akkor ő egyedül marad (?)
Gondolom még tanulsz? (amúgy én tennék egy próbát, és mondjuk 2 hétre apámhoz költöznék... addig csak látod, hogy bánik veled az új asszonyka).
Ha Apukád szívesen lát költözz oda! Miért félnél a nőtől? Írtad, hogy neki is van gyereke. Ő ott lakik Apudékkal?
Egyébként el is mondhatnád Édesapádnak, mit mondott az asszony.
Ülj le először anyuddal és a pasijával és hármasba beszéljétek meg mi a baj. Lehet, hogy otthon is változni fognak a dolgok. Ha nem jön be, ülj le apuddal és a nőjével, és tedd meg ugyanezt.
Ahol kisebb az új pár részéről az ellenállás, légy ott.
Hozzáteszem tudom mit érzel, szörnyű helyzetben vagy.
Mivel lesz diákmunkád, ajánld fel esetleg, hogy valamennyivel beszállsz a havi kiadásokba. Mivel 18 elmúltál de tanulsz a családit is és a tartásdíjat is /ha van ilyen/ meg a munkádért járó bért is sajátodnak tekintheted, tehát ha ezeket összeszámolod nem lehetsz senkinek a terhére. Ezt értesd meg velük, vagy a három összegből vegyél ki egy szobát valahol ahol nyugodtan tanulhatsz, és nem kell harcolni.
Amúgy anyud is és apud is szégyellheti magát, amiért az új társ elsőbbséget élvez a gyereküknél.
Tyű, ez nagyon gáz, szegénykém!
Először anyudékkal ülj le hármasban. Mondd el, mi bánt, próbálj objektív lenni, és ne kapd fel a vizet - az új társ valszeg tagadni fog.
Ha ott nem jutsz dűlőre, akkor menj apudékhoz, és beszélj a mostoháddal, hogy elmész dolgozni, állod a kiadásaid. Bár ő is megkeserítheti az életed, ha nem fogad el.
Sok sikert, de a szüleid meg szágyelljék magukat, amiért az új párjuk fontosabb, mint a gyermekük.
Amúgy teljesen átérzem a helyzeted, nekem dettó. Apa jegyese ki nem állhat, én vagyok a fekete bárány, kötekszik, lelki terror, miegymás. Kitartás, sok sikert, hogy javuljon a helyzet!
Félni mondjuk nem kell, de azt mondjuk megértem, hogy nem akarsz kerülgetni olyan embert aki nem lát szívesen.
Kollégiumba nem tudnál menni?
Akkor csak a hétvégéket kell "megoldanod", bár lehet, hogy bent is mardhatsz. Szar így "kihúzni" a függetlenné válásig az időt, nem irigyellek
Tudod mit? Nem azért költözöl apudhoz (ha költözöl) mert kihasználnád őket, hanem mert anyudnál nem bírod. Na most: Te NEM apudnak a nőjéhez költözöl hanem az apádhoz! A lánya vagy, és ha beleegyezik akkor odamész és ennyi! Persze előtte mond el hogy nem áll szándékodban kihasználni őket, de ha nem hallgat meg a nő, nem kell vele foglalkozni. Ki kell jelenteni: Apu megengedte, jövök!
Akárhogy is van: Te fontosabb vagy és kész ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!