Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ciki, hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, hogy nincs kocsim és jogsim? Párkapcsolati szempontból kérdezem.

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok, idáig mindig halogattam a jogsi lerakását. Budapesten élek, saját lakásom van, jó állással, 2 diplomával is rendelkezem. Viszont azt vettem észre, hogy ez egyfajta elég komoly elvárás a lányoknál, hogy rendelkezz autóval, valahogy furán is néznek, amikor azt mondom, nincs kocsim.

Nem éreztem szükségét az autó fenntartásának. Nem spórolásból.. nem vagyok nagyon spórolós alkat:) Sűrűn taxizom, pl.

Most viszont azt vettem észre, társkeresési-párkeresési szempontból elég nagy előnye van annak a férfinak, aki rendelkezik gépkocsival: még a típusát is megnézik a nők..

Szóval segítsetek dönteni, legyen kocsi avagy ne legyen?:)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 1. 17:21
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
A férjem mikor megismertem nem volt se, jogsi, se autó 38 évesen. Mellettem tette le a jogsit és együtt vettünk autót mert vidéken könnyebb vele mindenhova eljutni. Előtte esze ágában nem volt a jogsi pedig az exe mindig nyüstölte.
2013. jan. 6. 16:54
 32/32 anonim válasza:
Említetted, hogy sűrűn taxizol. Namost nem tudom hogy ez mennyire sűrű, a jó állásból feltételezem tudnál venni autót. Szóval ha van rá pénzed, és amúgyis sűrűn taxizol, akkor miért ne vennél magadnak saját autót? Szerintem érdemes jogsit csinálni, és autót venni.
2018. nov. 1. 23:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!