Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek ciki, hogy nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek ciki, hogy nincs kocsim és jogsim? Párkapcsolati szempontból kérdezem.

Figyelt kérdés

30 éves férfi vagyok, idáig mindig halogattam a jogsi lerakását. Budapesten élek, saját lakásom van, jó állással, 2 diplomával is rendelkezem. Viszont azt vettem észre, hogy ez egyfajta elég komoly elvárás a lányoknál, hogy rendelkezz autóval, valahogy furán is néznek, amikor azt mondom, nincs kocsim.

Nem éreztem szükségét az autó fenntartásának. Nem spórolásból.. nem vagyok nagyon spórolós alkat:) Sűrűn taxizom, pl.

Most viszont azt vettem észre, társkeresési-párkeresési szempontból elég nagy előnye van annak a férfinak, aki rendelkezik gépkocsival: még a típusát is megnézik a nők..

Szóval segítsetek dönteni, legyen kocsi avagy ne legyen?:)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2012. jún. 1. 17:21
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:

Hali!

Szerintem ne engedj a többieknek és azért se vegyél autót. Javaslom vegyél valami kisebb motort vagy robogót és meglátod ,hogy az autósok megszívták nagyon. Ülhetnek a dugóban és "csajozhatnak" te pedig simán mehetsz mellettük.

Anyagilag sem kifizetődő mert ,ha nagyon drága lesz az üzemanyag sokan eladják a kocsit ,de nem lesz vevő.

Te tudod a te pénzed ,de szerintem egy motorral jobban jársz.

Esetleg nagyobb motort is vehetsz arra a lányok is buknak ám.

2012. jún. 1. 17:47
 12/32 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigi válaszokat.

Motoron is gondolkodtam már, csak ugye az "kicsit" veszélyesebb, pláne itthon. Úgy döntöttem, elmegyek és levizsgázom, autóra. Végülis kocsit bármikor vehetek és nem is lesz kötelező használnom:)

2012. jún. 1. 17:50
 13/32 anonim ***** válasza:
56%
10-es, mi a rossz abban ha egy nő megteremt magának bármit amire szüksége van? Már második évtiszede a huszonegyedik században élünk, nem értem mi a kibírhatatlan egy önálló nőben. Legalább tudhatod hogy nem azért választ téged mert rádszorul hanem mert valóban kellesz neki...
2012. jún. 1. 17:52
 14/32 anonim ***** válasza:

Persze mikor megjelensz egy kicsit régebbi autóval még jobban húzzák a szájukat...... -.-"

Szerintem, ha nincs rá szükséged akkor minek?! Van olyan lány (elvétve :( :D )akit nem érdekel van-e kocsid vagy nincs.

2012. jún. 1. 17:58
 15/32 anonim ***** válasza:
71%

hmm..30évesen 2 diplomával tőlünk kérdezed meg, hogy mit csinálj? rakd-e le a jogsit, és vegyél-e kocsit? meg ciki-e hogy nincs?!?:O zavart érzek az erőben. :)

más: a gyökér lányoknál >elvárás< az, hogy autód legyen. bár idősebb korban meg már érthető végülis, mert ugye már elvileg nagyban mennie kéne a családtervezésnek, aminek része a kocsi.

én motoros vagyok, 30évesen már tuti, hogy vennék kocsit. És hangsúlyozom, nem amiatt, hogy villantsak vele a nők/lányok előtt.

2012. jún. 1. 18:16
 16/32 A kérdező kommentje:

Diploma ide vagy oda, ez a hely arról szól, hogy értelmes vagy hülye kérdést tegyünk fel, egy disputa induljon el adott témáról. Egyébként már eldőlt a kérdés kiírása előtt is, hogy lerakom a jogsit, mert "muszáj", mert "elvárás", csupán érdekelt, mások hogyan vélekednek erről a témáról. Esetleg valaki megpróbál le- vagy rábeszélni, stb.

Lehet furcsa ez Neked, de ne feledd: a gyk. az a hely, ahol nem ritka még a 30 éves szűz pasi sem:)

2012. jún. 1. 18:19
 17/32 anonim ***** válasza:
71%
hát ja. csak a kérdésed több mindent elárul rólad, mint gondolnád :)
2012. jún. 1. 18:49
 18/32 A kérdező kommentje:
Az remek, nem is akartam titkolózni:)
2012. jún. 1. 18:53
 19/32 anonim ***** válasza:

a bmw használ :-)

ha régit veszel legyen csili vili állapotban, hogy drágának nézzen ki, és egyből folyik majd a nyáluk

2012. jún. 1. 20:08
 20/32 anonim ***** válasza:
Nem ciki, engem soha nem érdekelt, hogy van-e kocsija a pasinak vagy nincs...és ha volt akkor sem vártam el, hogy furikázzon engem ide-oda a városban...Budapesten pedig szerintem teljesen felesleges, bkv sokkal gyorsabb és olcsóbb is. Szóval én a helyedben nem vennék autót, főleg ilyen hülyeség miatt nem. Aki azt nézi, hogy milyen kocsid van attól inkább menekülj...24/L
2012. jún. 1. 20:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!