Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ciki, hogy nincs kocsim és jogsim? Párkapcsolati szempontból kérdezem.
30 éves férfi vagyok, idáig mindig halogattam a jogsi lerakását. Budapesten élek, saját lakásom van, jó állással, 2 diplomával is rendelkezem. Viszont azt vettem észre, hogy ez egyfajta elég komoly elvárás a lányoknál, hogy rendelkezz autóval, valahogy furán is néznek, amikor azt mondom, nincs kocsim.
Nem éreztem szükségét az autó fenntartásának. Nem spórolásból.. nem vagyok nagyon spórolós alkat:) Sűrűn taxizom, pl.
Most viszont azt vettem észre, társkeresési-párkeresési szempontból elég nagy előnye van annak a férfinak, aki rendelkezik gépkocsival: még a típusát is megnézik a nők..
Szóval segítsetek dönteni, legyen kocsi avagy ne legyen?:)
Előre is köszönöm a válaszokat!
Hogy még jogsid sincs, az nekem picit fura. Pesten szerintem az egészséges felnőtt emberek 99%-ának van jogosítványa, ezért furcsállhatják. Az viszont szerintem tök oké, hogy nincs kocsid, nem értem, miért lenne elvárás. Nekem sincs )bár én nő vagyok), de nem is használnám ki, többek közt ezért nem vettem. Expasimnak sincs, mégis vele voltam 7 évig, és eljutottunk mindenhova, sosem volt ebből gond. Feltalálták már a BKV-t, a vonatot, a távolsági buszt, sőt, még a taxit is. Uram bocsá, alkalmanként még sétálni is lehet kicsit.
Hozzáteszem, amikor a jelenlegi kedvesemmel megismerkedtünk, első dolga volt megmutatni, hogy melyik kocsival érkezett a helyszínre... Mert neki is az volt a tapasztalata, hogy a nők ezt várják el. Amikor először hallott tőlem olyat, hogy "látom, fáradt vagy, menj haza pihenni, én hazamegyek busszal", azt hitte, viccelek. Úgyhogy nem csak felétek várja el a csajok többsége, hogy mindenhova autóval hurcolják a fenekét. De azért fel a fejjel, nem mindenkinek alapvető fontosságú ez :)
29/N
"még a típusát is megnézik a nők.. " persze, aki a pénzedre hajt :D
Amúgy ha nem érzed szükségét, akkor emiatt ne vegyél kocsit, úgy látom nagyon jól elvagy nélküle is. Bár a jogsit ideje lenne lerakni, nem árt ha van :)
"Őszintén megmondom hogy nem értem hogy sokan miért nem tartanak autót amikor a világ egyik legcsodálatosabb dolga.Autó nélkül elveszett emberek vagyunk."
Mi a franc olyan csodálatos benne? Egy egyszerű használati tárgy, semmi több. Csak a média meg a kapitalizmus divatot meg státusz-szimbólumot csinált belőle, a sok idióta robotnak, aki a reklámok parancsára megvesz mindent..
Az a csodálatos benne, hogy bárhová el tudok vele menni és bármikor. Nem vagyok időhöz kötve, hogy nah még van 20 percem a busz/vonat indulásáig.
Én is azt mondom jobb ha van autó minthogy nincs. Nem azért, hogy kifogj egy jó csajt, az már alapból felejtős aki elsőre a kocsit veszi észre és nem engem.
"Az a csodálatos benne, hogy bárhová el tudok vele menni és bármikor"
Azért ez elég erős túlzás. Megnézném, hogy mész el autóval pl. Kubába, vagy mondjuk Japánba :D
Már Franciaországig is elég gáz autóval menni.
Ennyi erővel a bicikli is csodálatos, mert bárhová el tudok vele menni és bármikor..
Utolsó előtti
Ez kb a no comment kategória. Akkor ezen a vonalon haladva te sem tudsz elmenni az általad említett helyekre gyalog, taxival, busszal, vonattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!