Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt már valaki olyan helyzetb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már valaki olyan helyzetben, hogy a szeretőjétől akart gyereket?

Figyelt kérdés

A férjem rendes dolgos ember(már amikor), a szeretőm nem, beteg is stb. Az eszem szerint tudom, hogy a férjemtől kellene gyerek, de a szívem szerint nem. Ha ránézek a szeretőmre akkor ő tetszik úgy ahogy van, a gyerekemben őt szeretném látni. Ez a kapcsolat 10 éve tart úgyhogy nem egy fellángolás.

Az egyetlen esélyem, ha a férjemtől nem lehet gyerekem.

Hogy nem lehet ebbe a helyzetbe beleőrülni?

Nők és férfiak válaszát egyaránt várom.

Fejmosók, beolvasók, kioktatók kíméljenek! Köszönöm!

2012. máj. 31. 12:03
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:

Gondolom szeretőt azért tartok, mert megvan az oka ezt hagyjuk.

A férjem már másfél-két éve nem szexel szedtem gyógyszert is neki az sem volt jó, óvszer is lejárt már, nem használtuk fel. A szeretőmmel sincs "olyan" szex azért mert nem szedek gyógyszert.

Természetesen a férjemmel fogok szexelni először is, de ha 1 év múlva sem sikerül a gyerek akkor gondoltam a másik lehetőségre. Nem mellesleg még évekkel ezelőtt azt mondta a férjem, hogy én nem tudnék ellátni egy gyereket. És a többi sértegetésről, fizikai bántalmazásról még ne is beszéljek.

Elhagyni végképp nem akarom itt van a házunk, nem akarok máshová menni.

2012. máj. 31. 13:02
 12/22 Dottorre ***** válasza:
Próbálok nem fejmosó lenni: hagyd ott a férjedet. Nem köt hozzá semmi azon kívül, hogy van egy jeggyűrűd tőle. Ha 10 éve tart a szeretővel való kapcsolat, nincs értelme a férjed hitegetni. Így tulajdonképp nem vagy boldog, ezt magadon is észreveheted. Ha a szeretőd lesz az új és egyedüli barátod, miért ne lehetne tőle gyereked minden rosszérzés nélkül? A férjed meg úgy is megcsalod, így gondolom számodra nem lenne nagy érvágás a válás.
2012. máj. 31. 13:06
 13/22 A kérdező kommentje:
A szeretőm azt akarta, hogy költözzek hozzá vele éljek, én nem akartam ezt.
2012. máj. 31. 13:06
 14/22 A kérdező kommentje:

De nagy érvágás lenne a válás, több millióm van a házban, azt vissza nem kapnám az biztos.

Nagyon nehezen változtatok én képtelen lennék egy válásra.

2012. máj. 31. 13:09
 15/22 anonim ***** válasza:
83%

Ja persze, a férjed olyan rossz, de azért nem válsz el, mert a marha legalább eltart... arra tökéletesen megfelel!

Bántalmaz? Igaza van... Megérdemelnéd, hogy agyonverjen, ilyen hozzáállással.

Nem való szerinte neked gyerek? Igaza van ebben is. Aki ilyen gerinctelen módon él, milyen példát mutatna a gyerekének? Az ilyen ne is szüljön.

2012. máj. 31. 13:14
 16/22 anonim ***** válasza:

De most a férjed direkt nem szexel veled,mintegy büntetés,vagy nem is tud már??

10 év az hosszú idő,hogyan tudtad ezt eltitkolni?Nem is sejt semmit a férjed?

Mellesleg ha már 10 éve szeretőzöl,valószínű már akkor gondok lehettek.Azt kell eldöntened,hogy maradsz egy "ál" házasságban,ami senkinek sem jó,vagy elhagyod az anyagi biztonságot a valószínűbb életedért.Viszont azzal is számolnod kell,ha a szeretődnél döntesz és odaköltözöl és szülsz neki gyereket,akkor mindenkinek dolgoznia kell,neked is és nincs arra garancia,hogy minden rendben lesz a kapcsolatotokkal a szülés után.És akkor se anyagi biztonság se kapcsolat...

2012. máj. 31. 14:22
 17/22 Dottorre ***** válasza:

Ne mondd, hogy válóperben nem tudnád elnyerni tőle a házatok felét. Együtt száltatok bele, akkor megkapod, még ebben a nem túl ferr országban is.

Azt meg végkép ne mondd nekem,hogy képes vagy leélni az életed boldogtalanságban, lelkileg és testileg bántalmazva azért, mert 10milliód van egy házban... tudom én, hogy nagy áldozat, de ha ezt nem tudod meghúzni, akkor boldogtalanul éled le az életed. Megér ez ennyit? Nem lenne jobb beadni a válókeresetet, bíróságon elvinni a ház egy részét, amennyi jut,aztán új életet kezdeni akár a másik pasival, akár bárkivel?... lehet csak én vagyok túl idealista, de én nem élnék egy olyan kapcsolatban, ahol fizikailag bántalmazva vagyok, anyagiaktól függetlenül.

2012. máj. 31. 14:36
 18/22 anonim ***** válasza:
78%

Beadod a retkes válókeresetet, feleztek vagy eladjátok a házat és ennyi. Nem kell itt k*rválkodni mert a házban a te pénzed is benne van. Ennyire nem lehetsz határozatlan!

Én is úgy látom, hogy neked az anyagi biztonság az első- a pénzbe vagy szerelmes, a szeretődet se szereted, máskülönben már otthagytad volna a férjedet. Nem vagy hajlandó felelősséget vállalni semmiért- gondolok itt arra, hogy válj vagy benne maradj egy házasságban. Nem! Inkább oldjuk meg mi a te defektedet!!

Tényleg nem való neked gyerek de még partner sem!! Neked rohadt mindegy kitől, csak legyen egy gyerek. Az ilyeneket sterilizálnám.. -.-

2012. máj. 31. 14:47
 19/22 anonim ***** válasza:
JHAJha tényleg legyen gyerek akkor lesz gyerektartás is? Mik vannak!
2012. máj. 31. 15:14
 20/22 anonim ***** válasza:

Hát ilyen kapcsolatba ne szülj semmiképp! Hasonló szituban vagyok, tudom miről beszélek! Nálunk már van gyerek is, és ha a ház megosztása is gondot okoz, hogy elválj, akkor a gyerek sokszorosan...

Egy ilyen párkapcsolatban csak a gyereknek lesz rossz! Milyen szülői mintát lát majd?! Nem ítéllek el, mert tudom, milyen vacak ilyen házasságban élni... de hidd el, lehet ez még rosszabb is! Szerintem válj el szépen, aztán majd ráérsz eldönteni, hogy a szeretőddel akarsz gyereket, vagy valaki újjal...

37N

2012. máj. 31. 16:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!