Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan mondjam el neki? Volt...

Zolush kérdése:

Hogyan mondjam el neki? Volt már valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Nos! Ma megtudtam hogy a nővérem párja titokban találkozgatott az egyik legjobb barátnőm barátnőjével.

Tegnap felmentem egy közösségi oldalra ahol láttam hogy olyanokat írt a csajnak hogy milyen szerencsés a pasid h ő megcsókolhat, stb. aztán ma meg mondtam a barátnőmnek, hogy láttam miket írt a csajnak a nővérem pasija ő meg elmondta nekem hogy mér 1x-2x találkoztak. Igazából én is meg az anyum is rüheljük a pasit mert egy lúzer semmire kellő alak. Sajnos a nővérem szereti, de nem tudom hogyan mondjam el neki ezt a dolgot.

2012. máj. 30. 21:08
 1/3 A kérdező kommentje:
Amit kifelejtettem : a pasi azt mondta a csajnak hogy nemrég ért véget egy komoly kapcsolata, mert a csaj kicseszett vele. Eltitkolta hogy van egy fia, akit amúgy nem nevel, mert egy hülye f*sz. Szóval a szemükben a pasi egy senki, főleg az enyémben mert utálom az olyanokat akik csak úgy eldolbják a gyermekeiket.
2012. máj. 30. 21:11
 2/3 anonim ***** válasza:
Állj elé és mondd el el neki kerek-perec! Nem kell köntörfalazni,a testvéredről van szó!!!
2012. máj. 30. 21:32
 3/3 zusomJe válasza:

a nővéred, min gondolkodsz...? még ha lenne közös gyerekük, akkor azt mondanám oké, habozhatsz, de így?

örülj neki, úgyis egy tróger a csávó

2012. jún. 12. 05:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!