Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a volt páromnak hogy még mindig szeretem. Nem teszek vele rosszat? Vagy jok l kinevetne? Ki volt már ilyen helyzetben?
Ha te hagytad el, akkor azért nevetne ki, ha pedig ő hagyott el, akkor pláne kinevetne. Úgyhogy ez nehéz.
Ne mondd neki, hogy szereted, hanem ha esetleg találkoztok, próbáld felmérni, hogy örül-e neked, vagy hogyan reagál rád. Akkor tudni fogod, hogy mit érez.
Miért tennél rosszat azzal hogy felvállalod az érzéseidet?
Az a rossz ha hazudsz.
Engem 5 év után tett lapátra egy másik miatt, hiába küzdöttem mégse kellettem vissza,ketten röhögtek rajtam hogy nézd a szerencsétlent mit össze szenved de nem érdekelt, én őszintén szerettem és szeretem a mai napig és ha kell most is elé állok és megmondom neki mert minek hazudjak?
Az emberek azt mondják hogy hülye vagy de ha áléreznék mit érzel akkor megértenének.
Ő tett azzal rosszat hogy elhagyott téged, viselje hogy szenvedni is lát , ő okozta.nem te hogy szereted és felvállalod az érzéseid.
Nem értek egyet az előttem szólóval. Abban igazad van, hogy szép, ha felvállalod az érzéseidet, de ha arra használod, hogy a másikban bűntudatot ébressz vele, már nem olyan szép.
nem mindig mondjuk meg a másik embernek, hogy mit érzünk iránta. Nem mondom az a buszsofőrnek, hogy uram, maga olyan kedves, mert minden reggel szépen köszön. Pedig ezt gondolom. Nem szólok ki most sem a szomszédasszonynak, hogy ugyan halkabban menjen már a francba, mert tele van a harsogásával az utca. Pedig ezt gondolom.
Az embernek az érzései a sajátjai. Elmondani kinek? Annak, akit érdekel, aki kiváncsi rá, aki törődik vele.
Én azt mondom, amit az első. Próbáld meg, találkozzatok, beszélgessetek. Ha nyitott rá, akkor még benne sem hunytak ki az érzések. Ha elzárkózik, nem akar veled találkozni? akkor minek? Mit remélsz tőle, ha elmondod neki? Vagy nem érdekli, vagy kinevet, vagy bűntudata lesz. Melyiket szeretnéd?
Te nem fogsz tőle megkönnyebbülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!