Mit kellene tennem ebben a helyzetben?
Az önkormányzatnál dolgozom 1,5 éve. Szeretek itt lenni, de mostanában már nem igazán.
A párom édesapja minden földet szeretne megvenni ami kifüggesztésre kerül, és 1 hete lett kifüggesztve egy föld amit az egyik kolléganőm szeretett volna megvásárolni a fiának, én ezt a föld kifüggesztést nem is mondtam otthon a párom szüleinek.
Nem akarnék kellemetlenséget a munkahelyemen.
De egy este a páromat az apja leültette a sz.gép elé, hogy nézze meg ott, hogy van-e föld kifüggesztve. És a párom mondta,hogy igen van.A párom apja másnap jött érdeklődni a föld iránt az önkormányzathoz, és meg akarja venni a földet.
Azóta a kolléganőm nem szól hozzám, vagyis 1-1 szót szól, de érzem a hangulaton,hogy nem olyan mint azelőtt.
Pedig semmiről nem tehetek, semmit nem mondtam apóséknak.
23/N
Szerintem hívd félre, kínáld meg sütivel, v mittomén, és mondd neki, hogy látod, hogy van valami baj, szeretnéd tudni. Ha hümmög, hammog, meg nincs semmi baja, akkor hozd fel az "ötletedet", miszerint ez az állapot azóta van, mióta van ez a földmizéria. Ha hümmög hammog még mindig, vagy elüti, akkor mondd neki, hogy pont - külön - a kolléganőd miatt nem szóltál az apósodnak, mert tudtad, h meg akarja venni ( mármint a nő), s h rosszul esik, h így viselkedik veled. Mert te el akartad "tussolni" a föld dolgot, de az interneten utánanézett (az após), és így jött rá.
Ezt így elmondod, szerintem meg van oldva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!