Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Hagyjam Őt békén?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hagyjam Őt békén?

Figyelt kérdés
Addig nyaggattam életem szerelmét,amég meg nem utált! Eddig se szeretett,de legalább jóba voltunk,és nekem ez is jó volt. Jobb,mint a semmi. Most ott tartunk,hogy azt mondta,hogy örökre hagyjam békén,töröljem őt az ismerőseim közül,a telefonszámát,msnről,stb. DE ÉN NEM AKAROM EZT!!! :\'( Mondjam neki,vagy adjam fel? Kb fél éve szenvedek miatta. De nem akarok mást,csak Őt! 20/L
2009. jún. 30. 18:21
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
18:44-es voltam megint...
2009. jún. 30. 18:53
 12/13 A kérdező kommentje:
Ugye arra nincs esély,hogy belémszeret? Ha csak vmi más miatt volt ideges,meg még én is idegesítettem,de nem is gondolta komolyan? Ez lehet?
2009. jún. 30. 19:01
 13/13 anonim ***** válasza:
azt írtad hogy eddig se szeretett most felbasztad valamivel és azt mondta hogy hagyd békén . próbáld meg elfelejteni bisztos nem megy vissza . keress mást ugy könnyeb felejteni
2009. jún. 30. 23:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!