Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Hagyjam Őt békén?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Hagyjam Őt békén?

Figyelt kérdés
Addig nyaggattam életem szerelmét,amég meg nem utált! Eddig se szeretett,de legalább jóba voltunk,és nekem ez is jó volt. Jobb,mint a semmi. Most ott tartunk,hogy azt mondta,hogy örökre hagyjam békén,töröljem őt az ismerőseim közül,a telefonszámát,msnről,stb. DE ÉN NEM AKAROM EZT!!! :\'( Mondjam neki,vagy adjam fel? Kb fél éve szenvedek miatta. De nem akarok mást,csak Őt! 20/L
2009. jún. 30. 18:21
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
72%
miért utál? mit mondtál,vagy mit jelent az,hogy nyaggattad?
2009. jún. 30. 18:23
 2/13 anonim ***** válasza:
100%

Hagy mert ha igy áll hozzá, idö kell neki ha rájön hogy hiányzol neki akkor ugy is keres majd.

És becsülni fogja benned azt hogy nem zaklattad.

2009. jún. 30. 18:24
 3/13 anonim ***** válasza:
43%
Ne hagyd békén! Tedd tönkre az ő életét is a szánalmas nyavajgásoddal.
2009. jún. 30. 18:24
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Ha arra kér hagyd őt békén akkor tedd meg. Ezzel a viselkedéssel soha nem szerzed vissza.
2009. jún. 30. 18:26
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát a párom is így volt vele, mint te. 2 év fél évig szenvedett így miatta (!), de soem jött össze a dolog. Aztán megismerkedtünk. 5 éve együtt vagyunk a legnagyobb boldogságban. Idézem őt: "Olyan voltam, mint egy ló egy szemellenzővel. Nem láttam meg körülöttem az embereket, csak azzal foglalkoztam, hogy minél inkább a közelében lehessek." Szóval, tudom, rossz olvasni, de szerintem ha már fél éve próbálkozol, akkor add fel. Vagy ha tényleg visszavonhatatlanul, menthetetlenül beleszerettél, akkor próbáld tovább... De szerintem, ha már ott tart ez az egész, hogy megkért, töröld őt gyakorlatilag az életedből, akkor nincs mit tenned. És ha igazán szereted, megteszed ezt Érte. Fájni fog, tudom (tapasztaltam már ilyet én is), de majd találkozol valakivel, aki viszontszeret, és boldogok lesztek együtt. :)

Sok sikert, bárhogy is döntesz! :)

2009. jún. 30. 18:29
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Igen, azok véleményét fogadd el akik azt mondják, hogy nem vagy szánalmas és áltasd magad, hogy keresni fog. Most lehet pontozni!
2009. jún. 30. 18:34
 7/13 A kérdező kommentje:
Lényegtelen... Eddig azt hittem,hogy ő is érez valamit. :'( Azt hiszem, tényleg az lesz a legjobb,ha elfelejtem őt. Már hozzászoktam,én sosem leszek boldog. :'(
2009. jún. 30. 18:39
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
ne akadj ki még bár,mi lehet engem is így elküldött a csajom és már vissza összejöttünk barátilag és találkozni is fogunk pedig ugyanzet írta sőt engem le is törölt :)
2009. jún. 30. 18:44
 9/13 A kérdező kommentje:
Ő is letörölt már egyszer! Csak nem tiltott le véletlenül,és láttam,mikor fenn volt,írtam neki,beszélgettünk,visszavett. Utána egy ideig jó volt minden,hát most megint ez van. :'(
2009. jún. 30. 18:50
 10/13 anonim ***** válasza:
nálam is ez ment tiltott oldott törölt visszavett :) sőt azt mondta utál hagyjam békén az életbe se akar látni... jövő hónapban pedig találkozunk mitn két jó barát.
2009. jún. 30. 18:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!